X-Faktor Szabó Richárd Jakab-Péter Izabella X-Faktor 2014 szerelem tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ricsi nem tagadja, hogy szemet vetett az idei X-Faktor legjobb virgácsú versenyzőjére, Jakab-Péter Izabellára.

Ahogy a Life.hu is megírta, szombaton Szabó Ricsi esett ki az X-Faktorból. A tehetségkutató Ricsi bácsija kiesése után bevallotta, az x-faktoros Bella dobogtatja meg a szívét.

Egy közös pillanat Forrás: facebook/Jakab-Péter Izabella

"Az első, amit megnézek egy lányon az a szeme. Szeretem, ha egy lány nőies, szeretem a testhez simuló ruhákat, számomra fontos a szép alak"mesélte Ricsi bácsi a Life.hu-nak, közben pedig az is kiderült, ki az, aki a lányok közül szóba jöhet Ricsinél.

„A versenyzők közül az összes lány gyönyörű, de nekem Bella tetszik, és ezt ő is tudja. Nincs köztünk semmi, de bókolgattam neki, és többször is megdicsértem. Nem tagadom, nagyon szép lánynak tartom" – magyarázta az énekes a Blikkben, aki most újra diétába kezdett. Mindezt azért teszi, hogy a vonzó külső is segítse őt a hódításban. Hajrá!

Istenes Bence Csobot Adéllal közös szerelmes fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20141110-istenes-bence-az-rtl-klub-x-faktoranak-musorvezetoje-csobot-adellal-kozos-szerelmes-fotot-posztolt.htmlAz X-Faktor műsorvezetője közösségi oldalán osztotta meg Adéllal közös fotóját, akivel a jelek szerint újra megtalálták a közös hangot és dúl a szerelem.Intim--Papp Gergő Csernus Imrének köszönheti feleségéthttp://www.life.hu/intim/20141030-papp-gergo-a-tv2-pimasz-ur-ottalszik-musorvezetoje-csernus-imrenek-koszonheti-feleseget.htmlPimasz úr hiába álmodozott élete nőjéről, Csernus Imrének kellett a végső lökést megadnia, hogy Judit észrevegye leendő férjét.Intim--Nincs mese, nősülnie kell Harry hercegnekhttp://www.life.hu/intim/20141111-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-tagja-attol-tart-agglegeny-statusza-tartja-vissza-a-karrierjet-a.htmlÚgy hírlik, Harry herceg, aki egész biztosan a legjobb party Angiában, attól tart, hogy agglegény státusza tartja vissza a karrierjét a hadseregben. Ha ugyanis nőül venne valakit, végre feljebb léphetne a szamárlétrán.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.