Váradi Olasz szerelem Cseke Katinka várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Megvan a nap híre! Váradi Olasz szerelmi élete végre nyugvópontra jutott. A férfi végre választott a három nő közül. Nyugó van! 

Ahogy az alapsztorit, úgy a fejleményeket is a Borsban olvashattuk. Ha esetleg nem emlékeznétek rá, a zenésznek az volt a bánata, hogy döntenie kell, Cseke Katinkával, új barátnőjével, Krisztivel vagy negyedik közös gyerekükkel várandós feleségével folytatja-e az életét. Olasz lelkipásztorhoz fordult segítségért, és választ is kapott.

Forrás: Váradi Olasz/Facebook

"A családnál még az Úr is fontosabb, ezért bármit mondott volna a pásztor, megtettem volna. Isten rajta keresztül azt üzente, hogy szakítsak az új barátnőmmel, mert a negyedik gyermekünkkel várandós nejem mellett a helyem. El kell felejtenem minden más szerelmet, és a családomra kell koncentrálnom" - mondta el a napilapnak Olasz. Hozzátette: "Elmondtam Krisztinek, hogy szakítanunk kell, mert Isten nem akarja a kapcsolatunkat. Összeomlott, de megértette. Katinkát is el kell felejtenem, pedig őt szerettem a legjobban! Szerencsére a feleségem hajlandó a békülésre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.