Fotózkodnál tornádóval a háttérben? Vagy egy lóval? Íme, 2014 legdurvább esküvői képei

Forrás: Katie Stoops Photography -
esküvő esküvői fotózás esküvő 2015 emlékezetes photobomb tornádó 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Huffington Post összegyűjtötte 2014 leghihetetlenebb és legmókásabb esküvői photobombjait.

Az esküvő mindenki életében kardinális kérdés. Ennél már csak az a fontosabb, hol készüljenek az örök életre szóló mesebeli fényképek. Arra azonban nem számíthatnak a párok, amikor váratlan vendég is érkezik a képbe – például egy ló személyében.

Forrás: Katie Stoops Photography

De annak a kanadai párnak is emlékezetes marad a fotózása, akik egy tornádó szélét csípték el...

Forrás: Colleen Niska

A további maradandó fotókat IDE kattintva tudod megnézni!

2014-ben egyébként számos új hóbort köszöntött be a lagzik terén. Elkészült a világ legnagyobb menyasszonyi ruhája és kitört a fenékmutogatás-mánia a koszorúslányok körében.

Nem lesz ötforintos, viszont jön a fém ötszázas? - Megint lecseréli a pénzünket a jegybankhttp://www.life.hu/news/20141223-a-jegybank-kivezetheti-az-otforintos-ermet-es-femermere-cserelheti-az-otszazast.htmlFriss hírek szerint kivezethetik az ötforintos érmét, és fémérmére cserélheti a jegybank az ötszázast.News--Így összegezi az éved a Facebookhttp://www.life.hu/news/20141222-igy-osszegzi-a-2014-es-eved-a-facebook.htmlÚjabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: fotókkal, havi lebontásban láthatod a 2014-es éved legfontosabb Facebook-eseményeit.News--Salsázó kutya az internet új kis kedvencehttp://www.life.hu/news/20141222-salsa-zenere-tancol-a-kutya-igy-orul-gazdajanak-amikor-meglatja.htmlSalsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.