Mégsem szakított menyasszonyával Zámbó Krisztián

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu -
szerelem Zámbó Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban felmerültek a szakításról szóló hírek, most azonban végre megszólalt az énekes és tiszta vízet öntött a pohárba.

Krisztián a Blikknek elismerte, hogy ad még néhány hét esélyt a kapcsolatuknak. "Vannak gondjaink, szoktunk vitatkozni is, de mindenki követhet el hülyeséget. Nem érdekel, hogy ki mit gondol, vagy mond. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, ezt nem tudom még egyelőre én sem. Nem utáljuk egymást, felnőtt emberek vagyunk. Igaz, hogy ő jött értem a minap a debreceni fellépésemre, ez is azt mutatja, hogy jól kezeljük a helyzetet. Szükségünk van néhány hétre, hogy leülepedjenek bennünk az érzelmek, és tisztán lássunk. Akármi is lehet az új évben, hiszen négyéves szerelmi életünkről van szó, ezt eldobni nem egyszerű, ahogy bizonyos pontoknál folytatni sem..."

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

"Pár nappal ezelőtt valóban szakítottunk, ezt nem véletlenül tettem ki az oldalamra sem, igaz, később megbántam, és le is szedtem. Jelenleg próbálunk elbújni a nyilvánosság elől, ezért most sem szeretnék többet mondani, és azt sem ­árulom el, hogy mi volt a mégoly rövid ideig tartó szakítás oka" - nyilatkozta az énekes a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.