Nincs pasid? Tölts le egyet! Egy új alkalmazás bárkivel elhiteti, hogy kapcsolatban élsz

Forrás: Thinkstock -
applikáció barát alkalmazás mobil kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent az Invisible Boyfriend és Invisible Girlfriend nevű alkalmazás, amelyek bárkivel elhitetik, kapcsolatban élsz. 

Egyszer befizetett 25 dollárért cserébe személyre szabhatsz egy kitalált partnert, aki üzeneteket küld neked, sőt, közös fotóitok is lehetnek. Teljesen a te fantáziád szerint adhatod meg a barát vagy barátnő tulajdonságait. A szolgáltatáshoz 100 szöveges, 10 hangposta és egy-egy kézzel írt üzenet jár.

Forrás: Thinkstock

Ha szeretnéd a kötelező családi rendezvényeken bemutatni kamupasidat, kamubarátnődet, még aranyos összejövős sztorit is kitalál az alkalmazás, neked csak az a dolgod, hogy elmeséld, és persze megmutasd a közös fotókat.

A gyártók tervezik továbbfejleszteni a képzelt barátot, hamarosan virágot is lehet majd kapni tőle.

A túl kíváncsi nagynénik és a rossz randipartnerek lerázására tökéletes, de azért, ha lehet, maradj a hús-vér embereknél!

Ez a különbség a 3. és a 30. randi között

Hogyan múlik el a kezdeti fellángolás az együttlét ideje alatt? A kissé szomorú, ám nagyon vicces videóért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.