Gönczi Gábor házasság válás Tatár Csilla utazás Ausztrália RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét megviselte válása feleségétől, Tatár Csillától. Gönczi Gábor nemsokára Ausztráliába utazik felejteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla és Gönczi Gábor kilenc év után mondtak búcsút egymásnak. A műsorvezető most arról mesélt a hot! magazinban, hogy egy utazás és a sok munka segíti abban, hogy zátonyra jutott házasságát feldolgozza.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Decemberben minden este felléptem a Smile-lal. Jó volt ez így, hiszen elterelte a figyelmem a magánéletemről. Egyfajta terápia volt, ami sokat segített a gyógyulásban. Fogytam pár kilót, így nemcsak a testem, de a lelkem is könnyebb lett" – magyarázta Gábor, aki egy utazással is vigasztalódik.

„Egy meghívásnak köszönhetően hamarosan Ausztráliába utazhatunk a zenekarral néhány hétre. Nagyon boldog vagyok, mert ez nem is jöhetett volna jobbkor! Mire hazaérünk, itthon is tavasz lesz, igazi megújulás" – mesélte a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.