Eláruljuk, mi az a négy dolog, ami kiűzi a romantikát az ágyból

Forrás: Thinkstock -
televízió párkapcsolat romantika szexualitás pszichológia egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz lehet a tézis, hogy a szex minősége az agyban dől el, ám azt is igaz, hogy a körülmények azok, amelyek segítenek megteremteni az összebújás lehetőségét.

Tracey Cox, a Daily Mail újságírója szerint akad négy olyan elem a hálószobában, amelyek garantáltan kiírtják a romantikát, és ezzel együtt az erotikát is a hálószobából.

Forrás: Thinkstock

Nem kell nagy dolgokra gondolni, teljesen hétköznapi tárgyak jelenthetnek búval-bélelt akadályt.

Íme a szexgyilkos lista:

1. Televízió: több kutatás is arra hívja fel a figyelmet, hogy azok a párok, akik a hálószobában nézik a képernyőt, ötven százalékkal kevesebbet szexelnek, mint azok, akik a tévét már száműztek az intim térből. A televízió akadályozza az egymásra figyelést, a gyengéd kommunikációt, ráadásul fáradtabbak és ingerültebbek mindazok, akik a képernyő mellett akarnak pihenni. Mindez a romantika és a szex rovására megy.

2. Laptop, okostelefon az ölben: a laptop, amellett, hogy eltereli a másikról a figyelmet, az ágyban fizikai akadályt is jelent. Próbáltál már laptop asztalka alá bújt párodhoz simulni? Nos sokan panaszkodnak arra, hogy a laptop és a laptop asztalka valóságos ketrecet épít a kedves köré. Megközelíthetetlenné válik. Az okotelefon csak szimplán rabolja a figyelmet és az időt.

Forrás: Thinkstock

3. Pocsék matrac: nincs ezen sok minden, amit magyarázni kellene. A rossz fekvőhely miatt elgémberedsz, és szexi nyögések helyett a fájdalom nyögéseit hallattod.

4. Elnyűtt hálóruha: közhelyesnek tűnik, de nincs ezen a területen változás. Mitől lenne? Ha nem figyeltek arra, hogy az ágybéli viselet a lehető legtöbb alkalommal "ünnepi" legyen, amivel nem csak megtiszteled a párod, de egyben vágyait is felketheted, akkor nem csoda, ha ugrik a szex. A kamaszkorból megmaradt, kopott nyuszikás pamutcucc nem fogja felkelteni egy pasi érdeklődését sem, ahogy az elnyűtt mackóadrág sem dobogtatja a meg a szíved, hiába rejtőzik alatta szenvedéllyel csőre töltött fegyver. Ágybabújáskor tiltsd le párodról az agg nacit és kész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.