Menyasszonyháború Romániában az olcsó esküvői ruhákért - videó

esküvő menyasszonyi ruha Románia esküvői ruha verekedés esküvő 2015 menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A román parlament palotájában esküvői vásárt rendeztek. Akár 90 százalékkal olcsóbban is lehetett ünnepi öltözéket venni, nem csoda, ha hatalmas marakodás indult a legszebb darabokért.

Ötszáz darab fehér ruhakölteményért folyt az acsarkodás, voltak lányok, akik összeverekedtek, amikor ugyanazt a menyasszonyi ruhát szerették volna megszerezni. A vásár kitalálója, Dora Patrasku cáfolta, hogy reklámfogásról lenne szó.

„Négyet is vettem, de szerintem csak egy lesz jó a kedvesemnek" – mondta egy lelkes vőlegény, aki biztos, hogy nem nevezett volna be minden idők 11 legdrágább menyasszonyi ruhájára.

Megmutatjuk a 2015-ös esküvői trendeket

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a rózsaszín, a pasztellszínek és a vintage stílus még mindig nagyon népszerűek, ha esküvői dekorációk kerülnek szóba. A tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen 2015-ben is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.