Elhalasztotta vőlegénye az esküvőt, kiugrott a 8. emeletről a szépségkirálynő

Forrás: Facebook/ Shakara Taylor -
halál esküvő öngyilkos Shakara Taylor szépségkirálynő öngyilkosság halasztás vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban szépségkirálynőnek választott Shakara Taylor kiugrott egy Karib-szigeteki hotel ablakából, mikor vőlegénye áttette hat hónappal későbbre az esküvőjüket. Belehalt a zuhanásba. 

A 31 éves nő annyira kiborult a hír hallatán, miszerint élete szerelme későbbre teszi esküvőjük dátumát, hogy felment a nyolcemeletes hotel tetejére, és leugrott. Az eset még 2013-ban történt.

Forrás: Facebook/ Shakara Taylor

Milliomos - 52 éves - vőlegényét akkor ismerte meg, mikor még egy telefonos értékesítő cégnél dolgozott. Rövid randizgatások után a Kajmán-szigetekre költöztek, és luxuséletet éltek. 2013. július 6-ára tűzték ki az esküvő dátumát. Taylor teljes eksztázisban utazott haza, hogy bejelentse apjának a nagy hírt.

A vőlegénye, David Ravencroft az esküvő előtti márciusban kérte meg a nőt, hogy tegyék egy fél évvel későbbre a dátumot, hogy "meglássák addigra, hol tart a kapcsolat". A férfi szerint látszott menyasszonyán, hogy feldúlta a hír, de megnyugodott. Néhány héttel később Taylor elvitte autóval a férfit a wellnessklubba, ahova járt, megcsókolta, megölelte, majd visszament a szállodába, és levetette magát a tetőről.

Nem hagyott búcsúüzenetet, de kiderült, korábban mentális gondjai miatt járt terápiára.

Esküvői ruhában temették el, egy fehér koporsóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.