Frigy van készülőben? Völgyi Zsuzsi esküvői ruhát nézegetett

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
menyasszonyi ruha TV2 Sztárban sztár esküvői ruha szerelem Völgyi Zsuzsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi és szerelme, Gábor az esküvő-kiállításon súgva-búgva nézegették a gyönyörű ruhakölteményeket. Vajon küszöbön az esküvő?

Völgyi Zsuzsi - aki nemrég a TV2 Sztárban sztár című műsorában mutatta meg énektudását – végre révbe ért. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy párjával már esküvői ruhákat nézegettek - írja a Blikk.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

„Nem tagadom, pár éve a színpad mellett már nagyon vágytam egy társra és kisbabára" – mondta a lapnak az énekesnő, akit a menyasszonyi ruhák válogatása közben is többször átölelt, megpuszilt a párja.

„Babona, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszony ruháját, csak amikor az oltár elé vezeti. Most csak terepszemlét tartottunk" – próbált hárítani Zsuzsi, aki még barátkozik a különböző trendi menyasszonyi ruhákkal, de a sellő fazonú szatén ugyanúgy tetszik neki, mint a csipke vagy a kristályokkal díszített abroncsos, fátylas, klasszikus ruhaköltemény.

2015 menyasszonyi ruhatrendje

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.