Cuki videó Valentin-napra - Így vitatkoztak régen és most a párok az áruházban

romantikus Valentin-nap 2015 Ikea valentin 2015 reklám párok idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dolog biztosan nem változott az '50-es évek óta. Ugyanazon veszekednek a párok bútorvásárlás közben, mint akkor - derül ki az ismert svéd bútoráruház cuki Valentin-napi videójából. 

Az alábbi videóban idős és fiatal párok mesélik el, min vitatkoznak össze legtöbbször, ha bútorokat vásárolnak. A férfiak szerint a nők túl sok felesleges dolgot vesznek, és több időt töltenek el nézelődéssel, mint kellene. Az áruház egyik dolgozója elmondja, gyakran hall vitatkozó párokat vásárlás közben, és csodálkozik, hogy ezek az emberek együtt élnek.

Az idősek mondják, hogy régen sem olvasta el mindenki a használati utasítást, és megosztják aranyos történeteiket is arról, hogyan ismerkedtek meg. Az egyik házaspár szerint nem élet az élet veszekedés nélkül, egy másik házaspár pedig úgy véli, ők nem veszekednek, csak vitatkoznak.

Íme, az aranyos videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.