10 ok, amiért a sushi jobb választás, mint egy pasi!

Forrás: Thinkstock -
választás szingli sushi érv pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sushi a világ egyik legjobb dolga! Különleges, finom, nem hizlal, és bármennyit ehetsz belőle, sosem leszel tele. Hát hogy lehetne nem szeretni ezek után? Íme, néhány (vicces) érv, miért jobb választás ez a japán étel, mint egy pasi.

Korábban már írtunk a történetéről és fajtáiról a sushi világnapja kapcsán, most pedig megtudhatod, miért jobb választás, mint egy pasi. Egyedülálló lányoknak kötelező elolvasni az alábbi listát! Főleg így Valentin-nap környékén!

Forrás: Thinkstock

1. Csinálhatjátok együtt a legjobb barátoddal, mégsem kínos utána.

2. Nem csinál kupit.

3. Tényleg akarod naponta háromszor.

4. Mindig elégedett leszel utána.

5. Nem beszél vissza – igazából egyáltalán nem beszél.

6. Cserélgetheted, anélkül hogy megcsalás lenne.

7. Egészséges a testednek és a lelkednek.

8. Nem fog megsiratni, anélkül hogy akarnád.

9. Meg lehet rendelni!

10. Nem kapsz tőle frászt, ha halszaga van...

(Forrás: Elite Daily)

Ezért utálja mindenki a Valentin-napot - Idén ishttp://www.life.hu/intim/20140211-valentin-napon-balint-napon-februar-14-en-ezert-jo-szinglinek-lenni.htmlAmikor éppen egy évvel ezelőtt, 2014. február 13-án, vagyis egy nappal február 14-e előtt megosztottam sztárszerzőnk, Takács Nóra Valentin-napi reggeli ötletét a Life.hu Facebook-oldalán, gyűlöletkomment-hegyek árasztottak el, mondván, mindenki magasról tesz a Valentin-napra, és egyébként sincsen Magyarországon ilyen ünnep. Akkor én kértem elnézést, majd pedig eldöntöttem, összegyűjtöm, miért is jó ez a nap, és miért van itt az ideje, hogy végre mindenki abbahagyja a rinyálást.Intim--Dobó Kata először mesélt új szerelméről: egyetlen percre sem engedi el a kezéthttp://www.life.hu/intim/20150212-dobo-kata-szineszno-a-maganeletben-es-a-munkaban-is-allandoan-szerelmevel-anger-zsolttal-van.htmlA szerelem mámorában úszik Dobó Kata, aki éjjel-nappal új kedvesével, Anger Zsolttal van és a színpadon sem engedik el egymás kezét.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Disney-szereplőket is elérte a Szürke-láz - így huncutkodik Jázmin és Hamupipőkehttp://www.life.hu/intim/20150212-disney-szereplokkel-gondoltak-ujra-a-szurke-otven-arnyalata-jeleneteit.htmlSosem derült ki a mesékből, mit csinálnak a főszereplők, miután beteljesül a szerelmük, és boldogan élnek. Most bepillanthatunk a Disney-hősök hálószobájába. Intim--Megmutatta barátnőjét Bozsek Márkhttp://www.life.hu/intim/20150212-megmutatta-baratnojet-bozsek-mark-a-baratok-kozt-egykori-szabolcsa.html"Annát nagyon rég ismerem. Egy középiskolába jártunk, de akkoriban még csak barátok sem voltunk, ez is csak később alakult ki. A barátságból aztán lassan szerelem lett..."IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvan minden idők legjobb szerelmes levelehttp://www.life.hu/intim/20150211-minden-idok-legjobb-szerelmes-levelet-johnny-cash-irta-felesegenek-june-nak.htmlEgy brit életbiztosításokkal foglalkozó cég megszavaztatta, melyik híresség írta a valaha volt legszebb szerelmes levelet. A lista élére Johnny Cash üzenete került, amelyet feleségének, June-nak írt – olvass bele!Intim--Valentin-napon kötelező a szex? Így úszd meg, ha nincs hozzá kedved!http://www.life.hu/intim/20150204-ha-valentin-napon-nincs-kedved-a-szexhez-mutatunk-nehany-trukkot-amivel-meguszhatod.htmlTagadhatatlan, hogy vannak olyan napok, amikor kötelező a szex. Legalábbis lényegesen nagyobb a nyomás, mint egy átlagos estén. Ilyenek például a nyaralás délutánjai, a házassági évforduló, a kedves születésnapja, a foci álomcsapat BL-győzelme, és vélhetően a Valentin-nap is. Ha azonban már most kiver a víz az előre eltervezett kamatytól, lesd meg az alternatívákat!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.