Ezeket veszik észre először a férfiak a nőkön szex közben

Forrás: Thinkstock -
észrevétel nők szex férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először is: ha lepattogott a körömlakkod, csak tegnap mostál hajat, és az alapozód is lejött már egy kicsit, nem kell aggódnod, hiszen ezek teljesen hidegen hagyják a férfiakat, és egészen másra figyelnek, miközben hancúroztok. Eláruljuk, mire!

1. A kezdeményező készség

"Vesd ránk magad, legyél te felül, és mutasd meg, hogy neked is van kedved." Fontos, hogy a pasi önbizalmát is növeljük, például úgy, hogy nemcsak beadod a derekadat, de lelkesedést is mutatsz.

2. A test mozgása

Ha mereven fekszel, az nem túl szimpatikus egy férfinek sem. Ne legyél önbizalomhiányos, feszélyezett! Veled szexel, tehát tetszel neki. Kell ennél több?

Ezek a legkedveltebb szexpózok

Kíváncsi vagy, mely szexpózokat érdemes kipróbálnod, ha eddig kimaradtak volna? Most megtudhatod!

3. A szemek

Éppen lecsekkolod a meztelen testét vagy a szemébe nézel? Mindkét verzió nagyon beindítja a férfit, és szex közben szeretik keresni, merre jár a tekinteted.

Forrás: Thinkstock

4. A légzés

A férfiak onnan tudják, hogy a nő biztosan élvezi a dolgot, hogy megváltozik a légzése tempója. Gyakran még a hangja is mélyebb lesz, ezt a pasik nem hallás alapján veszik észre, hanem egész egyszerűen érzékelik, hogy valami más, mint szokott. Ösztönösen beindulnak a gyors légzéstől és a mély hangtól. Persze ez csak akkor működik, ha természetesen jön, nem megjátszva.

5. A fehérnemű

Frissen gyantáztattál vagy nagyon csinos fehérneműt viselsz? Ennél jobban semmi nem tuningolhatja a férfi önbizalmát, mert tudja, ezt kifejezetten az ő kedvére történik.

Néhány férfi orálisan is képes magának örömet szerezni

Íme, néhány olyan infó a férfiak szerszámáról, amit még nem hallottál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.