Kiderült, ki Cinthya Dictator új szerelme

Forrás: Life.hu Zsigmond László -
modell Cinthya Dictator szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre boldog és elégedett az életével a fiatal celeb. Új szerelme és új munkája teljessé teszik a napjait, és ezt nem is titkolja. 

Ahogy a Life.hu megírta , új kedvesével vett részt néhány hete a Story-gálán Cinthya Dictator. A fiatal lánynak sikerült túljutnia a Varga Viktorral való szakításán. Azóta az is kiderült, a srác, Jackson, akivel Cinthya egyre többet látható, modell.

Forrás: Life.hu Zsigmond László

"Valóban sok időt töltünk együtt Jacksonnal és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, azonban az előző kapcsolatom hibáiból okulva, ezúttal nem szeretném a magánéletemet a nyilvánosság elé tárni, hiszen ez korábban gondot okozott. Az a fontos, hogy mi ketten éljük meg, ami közöttünk alakul" - mondta el a Blikknek Cinthya. "Tényleg boldog vagyok, és most minden jól alakul. Úgy érzem, csodás időszak köszöntött be az életembe, de nem csak a magánéletem, hanem a karrierem terén is" - tette hozzá.

Kirakatban a cickók - Újabb fotóval örvendeztetett meg minket Baukó Éva http://www.life.hu/intim/20150219-bauko-eva-mellet-villantott-az-instagramra-toltotte-fel-a-fotot.html A BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexis oldalát, lehetőleg minden nap. Intim -- "Az én tizenöt perc hírnevem már megvolt" - Liptai Claudiáról is mesélt exe, Horváth Ákos, a szombathelyi színész http://www.life.hu/intim/20150215-liptai-claudiarol-is-meselt-exe-horvath-akos-a-szombathelyi-szinesz.html A nyugat.hu újságíróját avatta be életébe a szombathelyi színész, Horváth Ákos, aki ezúttal megtörte a csendet, és exével, Liptai Claudiával való kapcsolatáról is beszélt. Intim Origo Aleska Diamond a hazai pornónézők kedvence http://www.life.hu/intim/20150110-aleska-diamond-volt-a-magyar-pornonezok-kedvence-2014-ben.html Ahogy minden évben, a Pornhub 2014-ben is összegezte a világ pornónézési szokásait. A magyarok valamiért lemaradtak a top 20 pornófogyasztó nemzet listájáról, de az kiderült, hogy hazánk fiai és lányai mit néznek, ha néznek. Intim -- 6 dolog, amivel a pasik kiakasztanak, de nem veszik észre http://www.life.hu/intim/20150116-6-dolog-amivel-a-pasik-kiakasztjak-a-noket-de-nem-veszik-eszre.html Tutira nem direkt csinálják, de a férfiak remekül értenek ahhoz, hogyan legyünk azonnal a plafonon tőlük. Jó, a lányok sem angyalok, de erről inkább a pasik tudnának beszélni. Intim -- Összeházasodik Iszak Eszti és Dobrády Ákos http://www.life.hu/intim/20150106-osszehazasodik-iszak-eszti-es-dobrady-akos.html Még nem tűzték ki a nagy nap időpontját, de mindketten biztosak az érzelmeikben, így már össze is költözött Eszti és Ákos. Intim Origo 85 centis férjével is szuper szexuális életet él a nő http://www.life.hu/intim/20150110-sean-stephenson-es-mindi-knis-internetes-tamadasok-celtablajava-valt-a-ferfi-torpenovese-miatt.html Számtalan internetes támadást kell elviselnie Sean Stephensonnak és Mindie Knisnek, akik két éve házasok. Ők azonban azt állítják, hogy semmi sem állhat szerelmük útjába, még az sem, hogy a férfi nincs egészen egyméteres. Intim Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.