Szülői felügyelet alatt találkozhat Az ének iskolája cuki szerelmespárja

Forrás: TV2 -
TV2 Kenedi Viktória szülő szerelem Az ének iskolája Berki Artúr felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolája nyertese, Berki Artúr és barátnője, a szintén a tehetségkutatóból ismert Kenedi Veronika szerelme felügyeletnek van alávetve.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját. A műsor után pedig az is kiderült, hogy nemcsak a siker, hanem a szerelem is rátalált Artúrra, ugyanis évfolyamtársa, Kenedi Veronika rabolta el a szívét. A cuki szerelmespár pedig azóta is találkozgat - írja a Bors.

Forrás: TV2

„Vera 14 éves, én 15 vagyok, ezért nem nagyon engednek meg a szüleink még semmit. Őt nem engedik még el sehova, és nekem sincs kimenőm, csak hétvégén. Szombatonként szoktam elmenni Veráékhoz. Általában ebéd után, kora este viszont haza kell indulnom" – mondta el Artúr, akit nem zavar, hogy keményen fogják otthon.

„Tudom, hogy a mai fiataloknak sok mindent megengednek a szüleik, sokan furcsállják is, hogy engem ilyen szigorúan nevelnek, de megmondom őszintén, örülök neki. Sokra akarom vinni az életben, ezért mindent megteszek, hogy előrébb jussak" – magyarázta az énekes.

Hamarosan újra kinyit Az ének iskolája

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, Az ének iskolája harmadik szériájának műsorvezetője már nem Friderikusz Sándor lesz, hanem Ördög Nóra navigálja majd a nebulókat és tanáraikat.
Délelőtt még elvált, délutánra férj: így menj hozzá a pasidhoz a tudta nélkülhttp://www.life.hu/intim/20150302-meglepeteseskuvo-szuletesnapi-deaki-timea-parterapeuta-buli-helyett-lagzit-kapott-a-friss-ferj.htmlA meglepetés egy kényes dolog. Hiába ismerjük már a másikat nagyon régóta, elképzelhető, hogy abban a periódusában éppen nem örül annyira a kitalált ajándéknak. Pedig a sok munkáért, az ötletért joggal várható elismerés. Deáki Tímea, a Life.hu párterapeuta szekértőjének riportja.IntimThinkstockLeonardo DiCaprióval ünnepelte születésnapját Rihanna – Először kapták őket együtt lencsevégre!http://www.life.hu/intim/20150303-eloszor-kaptak-leonardo-dicapriot-es-rihannat-lencsevegre-az-enekesno-szuletesnapjat.htmlMióta várunk már erre a képre! A barbadosi énekesnő az Oscar-díjra jelölt színésszel ünnepelte 27. születésnapját.IntimOrigoSzexi, szülinapos sztárok márciusrahttp://www.life.hu/intim/20150301-marciusi-szulinaposok-daniel-craig-jon-bon-jovi-kellan-lutz-adam-levine-ewan-mcgregor.htmlEgy James Bond, egy vámpírsrác, több dögös zenész, színészóriások, valamint egy sztárcsemete ünnepel márciusban, és persze Chuck Norris is, aki mint tudjuk, egyszerre minden.Intim--15 felháborító ok, amiért nem szexel az, aki megtehetnéhttp://www.life.hu/intim/20150226-miert-nem-szexel-az-aki-megtehetne-a-szingli-szeretkezne-a-kapcsolatban-elo-nem-szexel.htmlHárom tabletta, amit eldobhatsz, ha szexelsz című cikkünk, amely arról szól, hogy a szeretkezés nyugtat, fejfájást csillapít és fájdalmat enyhít, megint fejbe vágja azokat az olvasókat, akik egyébként nem élnek párkapcsolatban, pang a szexuális életük, és szenvedéseikre kizárólag a gyógyszeresdobozukban találnak megoldást. És akikben időről időre felmerül a kérdés, hogy mégis miért nem bújik össze a párjával az, akinek 0-24-ben lehetősége van rá...IntimThinkstockPletyka! Állítólag Berki Krisztián összejött az Éden Hotel egyik csinibabájávalhttp://www.life.hu/intim/20150227-allitolag-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-osszejott-az-egyik-eden-hoteles.htmlA TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál.IntimOrigoXantus Barbara újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150227-xantus-barbara-szineszno-valasa-utan-ujra-szerelmes-errol-vallott-a-fem3cafe-adasaban-joshi.htmlRagyog a boldogságtól a színésznő, aki Joshi Bharatnak elárulta, újra rátalált a szerelem.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.