X-szerelem! Tóth Andi összejött a Spoon Petijével

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
csók X-Faktor szerelem Spoon Randevú Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2014 vadóc győztesének szívét a jóképű Spoon Peti rabolta el, az első csók pedig nem sokáig váratott magára.

Ahogy a Life.hu is megírta, győzelme utána Tóth Andi még úgy nyilatkozott, egyelőre a karrierjére koncentrál és a szerelem nem fér bele az életébe. A Spoon együttes tagja, Peti azonban nem adta fel, és addig udvarolt a lánynak, amíg egy randira el nem ment vele – írja a Blikk.

A Dal döntőjére is együtt érkeztek a fiatalok Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Peti az X-Faktor után, tavaly karácsony előtt kezdett el udvarolni, de az elején visszautasítottam, mert a karrieremre szerettem volna koncentrálni, és nem tudom, ebbe beleférhet-e a szerelem, de ő kitartó volt! Nem hagyta annyiban, és elhívott korcsolyázni, ott pedig elcsattant el az első csók is" – mesélte mosolyogva Andi, akinek szülei elfogadták lányuk udvarlóját.

„Anyu imádja Petit, és örül neki, hogy ilyen megbízható fiú van mellettem a nagyvárosban" – tette hozzá az énekesnő, akiért zenész kedvese teljesen odáig van.

„Andi elbűvölő, és nagyon könnyen levett a lábamról. Ráadásul anyukámékat is meggyőzte, hogy milyen kedves és nyitott lány, hiszen amikor vacsorára jött el hozzánk, a nevetésétől volt hangos a ház" – mondta mosolyogva Peti.

Interjú Tóth Andival

„Egészen biztos vagyok benne, hogy nem részegedem meg a sikertől, és nem fogok inni, kábítószerezni. Most, ha megkérdezik, hogy mit vennék a nyereményemből azt mondom, hogy a legszívesebben egy Lamborghinit, majd 18 évesen, ha lesz jogsim"mesélte a Life.hu újságírójának Andi.
Szülői felügyelet alatt találkozhat Az ének iskolája cuki szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20150303-berki-artur-a-tv2-az-enek-iskolaja-nyertese-es-kenedi-viktoria-az-enek-iskolaja-szereploje-szerelmet.htmlAz ének iskolája nyertese, Berki Artúr és barátnője, a szintén a tehetségkutatóból ismert Kenedi Veronika szerelme felügyeletnek van alávetve.Intim--Barna hölggyel kapták le Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/intim/20150303-berki-krisztiant-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojet-a-reality-egyik-leendo-szereplojevel-lattak-setalni.htmlA folyamatos pletykák, egyre inkább beigazolódni látszanak, miszerint Berki Krisztián az Éden Hotel egyik szereplőjével kavar.IntimOrigoSzabó Zsófi lecsapott Tóth Gabi exbarátjárahttp://www.life.hu/intim/20150303-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-toth-gabi-enekesno-exbartajaval-kavar.htmlRasztovics Dáviddal, Tóth Gabi focista exével hozták hírbe Szabó Zsófit, aki egyelőre tagadja, hogy érzelmi szálak fűznék a sportolóhoz.Intim--Sokat tanult a felnőttfilmekből Aleska Diamondhttp://www.life.hu/intim/20150304-sokat-tanult-a-pornofilmek-forgatasan-aleska-diamond.htmlAleska a múltjának tekinti a pornózást, és nem szégyelli. Sőt, hálás érte, hiszen rengeteget tanult belőle. Intim--Most lehullt a lepel: Ekkora az átlagos péniszhttp://www.life.hu/intim/20150303-a-normal-penisz-merete-erekcio-kozben-13-centimeter-ernyedt-allapotban-9-centimeter.htmlEljött az idő, hogy megtudd, pontosan mekkora is egy normál pénisz. Kedvenc brit tudósaink ezt is kiderítették. IntimThinkstockDélelőtt még elvált, délutánra férj: így menj hozzá a pasidhoz a tudta nélkülhttp://www.life.hu/intim/20150302-meglepeteseskuvo-szuletesnapi-deaki-timea-parterapeuta-buli-helyett-lagzit-kapott-a-friss-ferj.htmlA meglepetés egy kényes dolog. Hiába ismerjük már a másikat nagyon régóta, elképzelhető, hogy abban a periódusában éppen nem örül annyira a kitalált ajándéknak. Pedig a sok munkáért, az ötletért joggal várható elismerés. Deáki Tímea, a Life.hu párterapeuta szekértőjének riportja.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.