Egy párkapcsolat története a franciaágyon – Szívbemarkoló videó

Forrás: Videa -
felülnézet párkapcsolat történet videó szerelem franciaágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre csak terjed az interneten az a kisfilm, amely mindössze 7 percben foglalja össze és mutatja be egy férfi és egy nő szerelmét a kezdetektől a végéig.

Megismerjük, megkedveljük, megszeretjük, aztán, ha nem vigyázunk rá eléggé, egy pillanat alatt összetörik – vagy épp erősebbé teszi azt, ami köztünk van.

Forrás: Videa

A Jack Tew és Sorcha Anglim közreműködésével készült videó a párkapcsolat fázisait mutatja be szép sorban úgy, ahogyan az általában az életben is történni szokott – nem mindig a megfelelő véggel. A franciaágyon játszódó, felülnézetből készült kisfilmet alább tekintheted meg:

6 dolog, ami nélkül nem működik egy párkapcsolat

A legtöbb zűrös, kifulladt kapcsolatban élő ember elméleti szinten tisztán látja, min kellene változtatnia azért, hogy jobb legyen a viszony a felek között. A Life.hu ITT mutatta be azt a 6 alappillért, amely nélkül nem működhet egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.