Ennél értelmetlenebb szakítási okról még nem hallottál

Forrás: Thinkstock -
esküvő eljegyzés matek rendőrség ajándék család menyasszony India Új-Delhi ékszer vőlegény szakítás oktatás műveltség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai menyasszony azért bontotta fel az eljegyzését, mert a vőlegény nem tudott megoldani egy nagyon (de tényleg nagyon) egyszerű matekpéldát.

Már a matematikai ismeretek hiánya is elég ok lehet arra, hogy valaki szakítson – hihetetlen, de tényleg így van. Egy Új-Delhiben élő menyasszony egy rendkívül egyszerű kérdést tett fel jövendőbelijének: mennyi 15 plusz 6?

Forrás: Thinkstock
Vége! Szakított vőlegényével Kate Hudson http://www.life.hu/intim/20141209-kate-hudson-es-matthew-bellamy-szakitottak.html A színésznő és vőlegénye, Matthew Bellamy négy éve alkottak egy pár, különválásuk okát egyelőre nem tudni. Intim -- Horányi Juli elbűvölő menyasszony lett http://www.life.hu/bulvar/20150224-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elbuvolo-menyasszony-lett.html Az X-Faktor 2014-es szériájának második helyezettje esküvői ruhát próbált. Juli kétségkívül csodálatos menyasszony lesz, ha egyszer megkérik a kezét. TV + Bulvár -- Nézd, milyen gyönyörű menyasszony a filmvásznon Mila Kunis http://www.life.hu/kult/20150130-mila-kunis-jupiter-ascending-cimu-filmjeben-menyasszonyt-alakit.html Micsoda menyasszony! Lélegzetelállítóan néz ki Mila Kunis új filmjében, a Jupiter Ascendingben. Kult -- Elhalasztotta vőlegénye az esküvőt, kiugrott a 8. emeletről a szépségkirálynő http://www.life.hu/intim/20150205-shakara-taylor-szepsekiralyno-kiugrott-a-8-emeletrol-mert-volegenye-elhalasztotta-az-eskuvot.html A korábban szépségkirálynőnek választott Shakara Taylor kiugrott egy Karib-szigeteki hotel ablakából, mikor vőlegénye áttette hat hónappal későbbre az esküvőjüket. Belehalt a zuhanásba. Intim -- Hogyan legyek jó nő? Csodás-csavaros konty - menyasszonyoknak és díváknak http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150211-hogyan-legyek-jo-no-csodas-frizuratipp-a-csavart-tincsekbol-osszeallo-konty.html Itt egy csavar, ott egy tekerés, és készen is van egy gyönyörű menyasszonyi vagy alkalmi frizura! Hogyan legyek jó nő Origo Jeges vízzel öntötte nyakon vőlegénye Jennifer Anistont http://www.life.hu/news/20140827-jennifer-aniston-is-teljesitette-az-icebucketchallenge-t-volegenye-justin-therous-ontotte-nyakaba.html Nem elég, hogy kihívta az IceBucketChallenge teljesítésére, Justin Theroux még boldogan segített is a kivitelezésben menyasszonyának. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.