Csókolózás közben kaptuk le az X-Faktor szerelmespárját

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
X-Faktor csókolózás szerelem Petit Spoon Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtök esti Glamour-gálán Tóth Andi és párja, Peti láttán, be kell, valljuk, elolvadtunk, hát még amikor vad csókolózásba kezdtek.

A X-Faktor 2014-es győztesének nem volt egyszerű szerelembe esnie csapattársával, a Spoon együttes tagjával, Petivel, mert szülei és a műsor producere is szigorúan őrizte a lány erényeit. Nemrég azonban szabad utat kaptak a szerelmesek, akik az év divatgáláján kéz a kézben jelentek meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon jól megvagyunk Petivel, jövő héten elutazunk Erdélybe a szüleimhez és megmutatjuk neki a várost, ahol eddig éltem. Most már Budapest az otthonom, de szeretném Petit körbevezetni ott, ahol felnőttem. Apukám megbékélt vele, hogy van mellettem egy fiú, így már tőle sem kell tartanunk" – mosolygott Andi, aki ezek után egy hatalmas csókkal jelezte, milyen szerelmes, mi meg hagytuk is őket, hadd turbékoljanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.