Eláruljuk, mit kell még tudnod a szexről

Forrás: Thinkstock -
szex tippek szexuális élet trükkök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ráférne egy kis átalakítás a szexuális életedre? Íme néhány információ, melynek segítségével jobban érezheted magad – és persze a partneredet.

1. A pasit nem érdekli, hogy borotválkoztál-e
Nyilván nem arra bíztatunk, hogy hanyagold el magad, de ha a bozótirtás véletlenül kimaradt a napi rutinból, nem fog sikítva elmenekülni.

Veszélyes a nemi szervek szőrtelenítése?

Alábbi cikkünkben írtunk egy francia kutatás eredményeiről, mely szerint a fanszőrzet borotválása, vagy gyantázása megnövelheti a különféle bőrfertőzések kockázatát. A szőrtelenítésből adódó bőrirritáció összefüggésbe hozható például a molluscum contagiosum nevű szexuális úton terjedő betegség elterjedésével. A témáról itt olvashatsz bővebben!

2. Minden nő maszturbál
Ezt egyáltalán nem kell szégyellned. Sőt, örülj neki, hogy fejlesztheted a saját szexuális életedet.

3. Néha kell egy kis újítás
Csináltátok már repülőn? Esetleg kertben? Ha még nem, mindenképpen iktassatok be valami extrém helyszínt, mert az nagyon fel tudja dobni a szexuális életet.

4. A pornó lehet szexi is
Nem csak a pasikat tudja beindítani egy jó film. Ne ellenkezz állandóan, csak egyszer próbáld ki, ha még nem tetted!

Pornó, amit nem csak nézni lehet

Utálod, hogy a pasid állandóan pornót néz? És nincs is kedved csatlakozni hozzá ezalatt? Nem tetszik a durva szex látványa, és önmagadtól sosem töltenél le egy filmet? Tippünkkel te is kihasználhatod a felnőttfilmeket, anélkül, hogy meg kéne nézned egyet is. Csak egy fülhallgató kell hozzá. Kattints!

5. Több "óh" és kevesebb "omm"!
Bár a sport szuper, és jó megoldás a feszültséglevezetésre, néha próbáld inkább ugyanezt szexszel.

6. Ne színleld az orgazmust
Ha úgy teszel, mintha tetszene, amit a pasid csinál, máskor is azt fogja csinálni. Kell még ezen valamit magyarázni?

A színlelt férfiorgazmus trükkjei:

Az orgazmus színlelése férfiaknál valóban óvszerrel a legegyszerűbb, mert az esetek többségében a hölgyek nem nézik meg, hogy valóban van-e bármi is az óvszerben, a férfiak pedig gondoskodnak róla, hogy a bizonyíték mielőbb eltűnjön. Korábbi cikkünkért kattints ide!

7. A legjobb az edzés utáni szex
Mármint, miután a pasi edzett, ugyanis utána olyan hormonok szabadulnak fel benne, amik téged nagyon beindítanak.

8. Sosem késő
Ne keseredj el, ha mostanság csak a szülinapodon vagy pirosbetűs ünnepen szexeltek, sosem késő ugyanis visszaszállni a szexvonatra, és újra annyiszor csinálni, ahányszor csak lehet.

Te is belemész a szexbe akkor is, ha nincs kedved hozzá?

Azt már eddig is tudtuk, hogy egyesek csak azért mennek bele a szexuális együttlétbe, hogy ezáltal elkerüljék a szerelmükkel való konfliktust. Mindennek hátterében, a pszichológusok szerint, a felek egymás iránti elvárásai állnak. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy ha szexelnek a párjuk kedvéért, vagy akár csak küldenek egy erotikus tartalmú képet, közelebb kerülhetnek a másikhoz, és elsimíthatják a felmerülő problémákat. Erről itt olvashatsz bővebben!
Forrás: Thinkstock

9. Ha arról van szó: mekkora, milyen gyakran, hánykor, meddig...
...a pasik általában hazudnak.

10. A telefonszex jó
Ha nem hiszed el, próbáld ki a pasiddal!

11. A fantázia csodálatos dolog
Éppen nem indulsz be? Johnny Depp azért beindítana, nem?

12. A jó csók jó jel
Ha egy pasi jól csókol, valószínűleg az ágyban (vagy a kanapén, vagy a mosógépen, vagy a fal mellett...) sem lesznek próblémák. Ha viszont szörnyen csókol, sok jót ne várj tőle később sem.

13. Nem akar senki tudni róla
Ne beszélj arról senkinek, hogy milyen volt az előző este. Mit szólnál, ha elképzelné a munkatársad, hogy a pasid éppen hátulról kényeztet?

14. Akkor a legjobb az előjáték, ha te kezded
Nincs olyan dolog, ami jobban felizgatná a pasit, mintha te kezdeményeznél.

Akkor most mégsem számít szexnek a kézimunka?

Fontos kérdés, hogy mégis mi számít szexnek. Egy csók már az? Egy kis ártatlan kézimunka megcsalás? Szavazz te is!

15. A mellbimbók izgik
A tied is és az övé is. Miért ignorálod őket szex közben?

Világos? Sötét? Pici? Nagy? Amilyen a mellbimbód...

Ahány mell, annyiféle, ezt már tudtuk eddig is, de egy amerikai portál szerint legalább hétféle mellbimbótípus létezik, amelyek a tulajdonosukról árulkodnak. Egészen pontosan arról is, milyenek az ágyban.
A hármas szex egy érzelmi aknamező - Így válaszd ki a tökéletes partnert a triplázáshozhttp://www.life.hu/intim/20150407-edesharmas-szex-harmasban-igy-valasszatok-ki-a-partnert-a-harmas-szexhez.htmlSokszor eljátszottatok már a gondolattal, milyen lenne az ágyban egy vadabb felállás? Végül a pároddal eldöntöttétek, hogy az erotikus álmokat ezúttal valóra váltjátok? Váó! Az édes hármas új színt vihet a szexuális életetekbe, akkor is, ha amúgy minden rendben van köztetek. Már csak az a kérdés, hogyan (és hol) fogjátok megtalálni a tökéletes harmadikat. Ebben segítünk most.IntimThinkstockFekete Dávid 17 éves kisgyermekes édesanyába szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150408-fekete-david-a-megasztar-egykori-enekese-17-eves-kisgyermekes-edesanyaba-szerelmes.htmlA Megasztárból ismert énekes a szerelem mellett egy gyermeket is kapott fiatal kedvesétől.Intim--Mégis, minek tart szünetet Emma Stone és Andrew Garfield?http://www.life.hu/intim/20150408-emma-stone-es-andrew-garfield-a-szakitas-szelen-allnak-es-szunetet-tartanak-kapcsolatukban.htmlA sztárpár egyik titkos, ám állítólag annál biztosabb forrása szerint a színészpáros a szakítás szélén áll.Intim--Ismét együtt a sztárpár: közösen húsvétolt Jennifer Lawrence és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150407-jennifer-lawrence-es-chris-martin-egyutt-toltotte-a-husveti-unnepeket-new-jersey-ben.htmlRég hallottunk már a Coldplay frontembere és az Oscar-díjas színésznő állítólagos románcáról, amely a jelek szerint továbbra is tart.IntimOrigoHa eddig nem tudtad, ki ez a dúskeblű istennő, akkor most megismerheted: Ő Chloe Simshttp://www.life.hu/intim/20150406-chloe-sims-egy-29-eves-valosag-show-sztar-aki-egy-uj-reality-ben-is-szerepel.htmlNos, Chloe a legújabb brit üdvöske. Egy 29 éves valóságshow és reality-sztár, akinek mellei állandó jelleggel kibuggyantak a ruhájából. Kivéve persze akkor, ha szánt szándékkal teszi ki őket.IntimOrigo"Csak kapok, és nem adok semmit cserébe" - Így működnek az intimmasszázsokhttp://www.life.hu/intim/20120605-hutlen-nok-a-masszazsasztalon-18.htmlEgyre népszerűbbek a szexi, a test minden porcikájára kiterjedő masszázsok a nők körében is. De vajon hol vannak az érzékiség határai, ha valaki párkapcsolatban él? Megcsalás, ha valaki intimmasszőr keze alá fekszik? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.