Bréking! Hatalmas pénisze van a fiatal énekesnek

Forrás: AFP -
pénisz Harry Styles Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interjúban árulta el Ed Sheeran, hogy a One Direction egyik tagja hatalmas bottal jár. Köszönjük, Ed. 

Nem tudjuk, vajon az állítólag Palvin Barbarával randizó Ed Sheerannak mi haszna volt abból, hogy elárulja, Harry Styles, a One Direction énekese hatalmas pénisszel rendelkezik, de megtette. Valószínűleg a tinilányok igazán boldogak lettek a hír hallatán.

Forrás: AFP

Ők a jövő jópasijai

Justin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!

Néhány éve Sheeran teljesen pucér képet tett ki Twitterre Harryről, amit aztán néhány másodperc alatt le is törölt. De vajon mi ez a különös kapcsolat Ed és Harry között?

Nem kellett szexuálisan felvilágosítani a Trónok harca sztárját, mindent tudott már http://www.life.hu/intim/20150414-sophie-turner-a-tronok-harca-sztarja-mindent-tudott-a-szexrol.html A Trónok harcában Sansa Starkot alakító Sophie Turner tizennégy évesen került a sorozatba. Most 19 éves, és állítása szerint mindent tud a szexről, amit csak kell. Intim Origo Előbb találsz párt, ha kutyád van! http://www.life.hu/intim/20150414-kutyaval-konnyebb-part-talalni.html Érdekes dolog derült ki egy frissen végzett kutatásból: ha örökbe fogadsz egy kutyát, nemcsak vele teszel jót, hanem magaddal is. Az új gazdi ugyanis sokkal nyitottabb lesz, és mások is könnyebben nyitnak majd felé, akár az utcán, akár az online térben, még egy olyan személytelenebb közegben is, mint egy randiapplikáció. Intim Thinkstock Több müzli, kevesebb orgazmus? Mi az összefüggés? http://www.life.hu/intim/20150414-kellogg-azert-talalta-fel-a-muzlit-hogy-ne-maszturbaljanak-az-emberek.html John Harvey Kelloggról, a müzli atyjáról azt gondoltuk, hogy kifejezetten azért találta fel a reggeli gabonapelyhet, hogy több élvezethez juttassa az embereket. Ehelyett épp az ellenkezőjén mesterkedett. Intim -- Durva! Lenyúlták Angelina Jolie és Brad Pitt levelezését http://www.life.hu/intim/20150409-angelina-jolie-es-brad-pitt-leveleit-elloptak.html Angelina Jolie és Brad Pitt szeretnek egymásnak kézzel írt leveleket küldeni. Sajnos nemrég idegen kézre kerültek ezek az igencsak intim írások, ami miatt Brad Pitt rettentően kiakadt. Intim -- Eláruljuk, mit kell még tudnod a szexről http://www.life.hu/intim/20150408-tippek-a-jo-szexhez.html Ráférne egy kis átalakítás a szexuális életedre? Íme néhány információ, melynek segítségével jobban érezheted magad – és persze a partneredet. Intim Thinkstock Hevesi Kriszta elárulta, rosszul teszik a kis péniszű férfiak, ha meghíznak http://www.life.hu/intim/20150403-hevesi-kriszta-az-eden-ejjel-musorban-penisznovelo-tippeket-adott.html Berki és Pamela szerint Éden-Loki nem nagyon van megáldva pénisz-ügyileg, ezért Hevesi Kriszta pénisznövesztő tippeket adott. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.