Fekete Dávid fiatal barátnőjének családja aggódik - Az énekes nőcsábász hírében áll

Fekete Dávid szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja félti Fekete Dávidtól fiatal szerelmét. Attól tartanak, az énekes egyszer csak faképnél hagyja a lányt. 

Ahogy hírül adtuk, Fekete Dávid egy kisgyermekes 17 éves édesanyába szerelmes. A tizenéves anyuka rokonai azonban aggódnak.

"Elég volt egyszer végigélni, hogy faképnél hagyták a húgomat, nem szeretném, ha ugyanez megismétlődne. Dávidot a korább hírek alapján hűséges, kitartó embernek ismertem meg, az utóbbi időben viszont a nőcsábász hírében áll, akit minden héten más nő kísérget. Féltem tőle a húgomat, nehogy ő is csak egy futó kaland legyen számára"mondta Regina testvére, Dániel a Blikknek.

Forrás: Facebook/Fekete Dávid

A szerelmes lány azonban bízik Dávidban. "Senki sem lát a jövőbe, és senki sem tud a múlton változtatni. Egy biztos: amióta Dávid velünk van, teljes lett az életünk. Nagyon pozitív ember, és a sok keserűség és magány után ez nagyon fontos nekem. Hogy a múltban nőfaló volt-e, vagy csupán az igazit kereső romantikus hős, engem nem érdekel. Ami számit, hogy milyen velünk" – fejtette ki. "Csak ez számít! Úgy fogadom el és szeretem, ahogy van" – tette hozzá Regina.

"Soha nem ígérgetek és használok nagy szavakat. Csak annyit mondok, az idő majd mindent eldönt, bebizonyít. Örülök, hogy egymásra találtunk, hogy ilyen különleges kapcsolatban lehetek a picuri Leilával és Regivel " – reagált Fekete Dávid.

Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évába http://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.html Facebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim -- Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulói http://www.life.hu/intim/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.html Janca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. Intim Origo Álmában erőszakolták meg a Big Brother játékosát? http://www.life.hu/intim/20150418-almaban-eroszakoltak-meg-a-big-brother-jatekosat.html Kidobták a dél-afrikai Big Brother-házból az egyik résztvevőt, mert állítólag megerőszakolt egy lányt. Intim Origo Czeizel Endre nehezen fogadta el, hogy a fia meleg http://www.life.hu/intim/20150412-nehezen-fogadta-el-czeizel-endre-hogy-a-fia-gabor-meleg.html Czeizel Endre az életéről szóló könyvében arról is ír, hogy bizony nem volt könnyű feldolgoznia, amikor a fia, Gábor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Intim -- Molnár Anikó: "Ha újra el kellene kezdenem randizgatni, nagy bajban lennék" http://www.life.hu/intim/20150329-molnar-aniko-az-emancipaciorol-es-a-ferfiakrol-fejti-ki-velemenyet.html Molnár Anikó úgy véli, a mai férfiak elkényelmesedtek, de ezt mi, nők, magunknak köszönhetjük az egyenrangúsági törekvésünkkel. Intim Origo Újra pasizik Baukó Éva - Családot, gyereket szeretne http://www.life.hu/intim/20150324-bauko-eva-vv-eva-a-belevalo-musorvezetoje-ujra-pasizik.html VV Éva nem titkolja, hogy szeretne már lehorgonyozni egy férfi mellett, akivel komolyabban tervezget, és akivel akár családot is alapíthat. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.