Delhusa Gjon új párjáról mesél: "Nem az a fontos, hogy én kit viselek el, hanem, hogy engem ki visel el"

szerelem Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedveséről mesélt a Life.hu riporterének, Németh Máténak Delhusa Gjon. Elmondta, még nem médiaérett a kapcsolatuk és arról is beszélt, miként éreznek egymás íránt. 

Pikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.IntimOrigoIgen, Cserpes Laura simul Berkihez a rejtélyes fotónhttp://www.life.hu/intim/20150421-berki-krisztian-fotoin-cserpes-laura-szerepel-friss-meg-a-kapcsolatuk.htmlAhogy a Life.hu már írt róla, titokzatos fotót posztolt magáról és egy lányról Berki Krisztián... Intim--Berki Krisztián kitálal - Ezért szakított Pamelávalhttp://www.life.hu/intim/20150419-berki-krisztian-kitalal-a-tv2-babavilababan-ezert-szakitott-pamelaval.htmlSokat veszekedtek, de szerették egymást, házasságot terveztek, ami aztán valamiért mindig elmaradt. Egy ideje együtt dolgoznak az Éden Éjjelben, szemmel láthatóan jóban maradtak, a szerelem azonban véget ért... IntimOrigoBíróság előtt a japán vaginaművésznőhttp://www.life.hu/intim/20150419-birosag-elott-a-japan-vaginamuveszno-megumi-igarashi.htmlMegumi Igarashiról korábban már írtunk. Akkor a japán művésznőt letartóztatták, miután nagyjából 30 embernek küldte el a vaginájáról készült 3D-s fotót. Ügye most került bíróság elé, a nőnek bizonyítania kell, hogy amit csinál, az nem obszcén dolog, hanem művészet.IntimOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évábahttp://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.htmlFacebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim--Túllépett Krisztiánon VV Iza - Új kapcsolatban élhttp://www.life.hu/intim/20150411-vv-iza-szakitott-vv-krisztiannal-es-most-uj-parja-van.htmlTényleg véget ért VV Iza és VV Krisztián még a ValóVilág falai között szövődött se vele-se nélküle kapcsolata. A lány új párra talált. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.