De kínos! Saját testvérét szedte fel Tinderen

Forrás: Thinkstock -
társkereső Tinder ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérpár szülei válása óta nem tartották a kapcsolatot egymással, gyerekként találkoztak utoljára, majd egy véletlen folytán egymásra akadtak, bár nem éppen úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 

A Tinder applikáción keresztül ismerkedett meg egymással két fiatal. Flörtölgetni kezdtek, virtuális kapcsolatuk egyre mélyebb lett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A testvérpár fiú tagja elkezdett gyanakodni, hogy talán rég nem látott testvérével beszélget, ezért egy ideig hanyagolta is a lányt, majd megkérdezte, mi a teljes neve. Ekkor jött a sokk, kiderült, ugyanaz a vezetéknevük, majd lehullt a lepel, rájöttek, hogy testvérek.

Teszteltük az új Tindert!

Rengeteg időt spórolhatnánk meg, ha előre tudnánk, ki az, akivel összeillünk, és ki az, akit a lehető legnagyobb ívben kellene elkerülni. És ki az egyáltalán, aki biztosítja, hogy miközben a szexi, okos, 30 éves Tomival csetelünk, nem a kövér, munkanélküli, lábszagú, 60 éves Béla ül a csetablak túlsó végén? Honnan tudod egyáltalán, hogy összeillesz valakivel?

A netes beszélgetések után végre személyesen is megismerkedtek, azóta pedig napi szinten beszélnek egymással.

Kétszázötven éves műpéniszt találtak http://www.life.hu/intim/20150417-ketszazotven-eves-mupeniszt-talaltak.html Régészek találtak rá a 250 év körüli műpéniszre Gdansk közelében. Egy régi latrina őrizte a titkos szerszámot. Intim AFP Bréking! Hatalmas pénisze van a fiatal énekesnek http://www.life.hu/intim/20150415-harry-stylesnak-a-one-direction-enekesenek-nagy-penisze-van.html Egy interjúban árulta el Ed Sheeran, hogy a One Direction egyik tagja hatalmas bottal jár. Köszönjük, Ed. Intim -- Nyíltan flörtölt egymással Gesztesi Károly és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/intim/20150424-gesztesi-karoly-szinesz-es-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-mokka-elo-adasaban-flortoltek.html A Mokka adásában Demcsák Zsuzsa cicázott Gesztesi Károllyal, aki azonnal meginvitálta egy vacsorára a szingli műsorvezetőt. Intim -- Rókacsöcs és egérkuki? Ezekhez az állatokhoz hasonlítjuk manapság intim részeinket http://www.life.hu/intim/20150423-rokacsocs-egerkuki-es-deneverpunci-igy-nevezik-ma-az-intim-testreszeket.html A szexelnek, mint a nyulak kifejezést nincs olyan ember, aki még ne hallotta volna. Ami egyébként helytálló is, hiszen a tapsifülűek tényleg elég gyakran űzik az ipart. De mostanában egyre több olyan hasonlat jár szájról szájra, amelyek hallatán csak pislogunk, mint a halak. Összegyűjtöttük a legjobbakat. Intim Thinkstock Felejthetetlenné tehető az egyéjszakás kaland? Így igen! http://www.life.hu/intim/20101203-10-fontos-tanacs-egyejszakas-kalandhoz.html Sokat sejtető szemezés, forró flört, felvillanyozó csókok, két egymás számára szinte teljesen ismeretlen ember között. Azért, mert egy kapcsolat nem tart tovább néhány óránál vagy egy éjszakánál, még meg kell adni a módját. Így csináld okosan, hogy ne legyen kellemetlen az egész! Intim Thinkstock Chris Brown felcsinált táncosnőjének pasija visszatért! http://www.life.hu/intim/20150422-chris-brown-enekes-felcsinalt-tancosnojenek-pasija-visszatert.html Nia Guzman, Chris Brown gyerekének anyja bizony párkapcsolatban élt, amikor bejelentette: a zenész a kislánya igazi apja. A táncosnő pasija akkor lelépett, most azonban visszatért, és apaként szereti Chris Brown gyerekét. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.