Elmarad Loláék esküvője

Forrás: Facebook/Aktív -
esküvő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégsem idén nyáron házasodik Lola. A szerelmesek úgy döntöttek, elhalasztják a nagy napot. 

"Mostanában beszéltünk róla, és arra jutottunk, egyáltalán nem biztos, hogy nyári esküvőnk lesz. Inkább késő őszi vagy tavaszi" - mondta el Lola a Reflektor magazinnak. Az énekesnő elmondta, azért döntöttek a későbbi esküvő mellett, mert nyáron mindkettőjüknek rengeteg dolga lesz.

Forrás: Facebook/Aktív

"Ekrü ruhát szeretnék, mert ez a természetesség közel áll hozzám. Szeretnék szabadtéri esküvőt, nagy fákat, vízparton egy olyan ruhában, hogy ne azt érezzem: de nagyon felöltöztem. Külső szempontjából a természetességet hangsúlyoznám. Azt szeretném, hogy legyen egy nagy vacsora a legközelebbi barátokkal és családtagokkal. Ott is hagynám őket, hogy fejezzék be nélkülem, és elrepülnék valahova a világ végére két hétig napozni Bencével" - ábrándozott Lola.

Sajátos elgondolás: mással is szexelt Hujber Feri, mégsem csalta meg feleségéthttp://www.life.hu/intim/20150505-hujber-ferenc-nyitott-kapcsolatban-el-a-felesegevel-cynthiaval.htmlCraig David és Caramel szuperkoncertjén romantikázott a feleségével a színész. A pár tagjai között most teljes a harmónia, látszik, Feri odavan Cynthiáért. IntimOrigoDelhusa Gjon új párjáról mesél: "Nem az a fontos, hogy én kit viselek el, hanem, hogy engem ki visel el"http://www.life.hu/intim/20150424-delhusa-gjon-uj-parjarol-mesel.htmlKedveséről mesélt a Life.hu riporterének, Németh Máténak Delhusa Gjon. Elmondta, még nem médiaérett a kapcsolatuk és arról is beszélt, miként éreznek egymás íránt. IntimOrigoPikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.IntimOrigoSajátos elgondolás: mással is szexelt Hujber Feri, mégsem csalta meg feleségéthttp://www.life.hu/intim/20150505-hujber-ferenc-nyitott-kapcsolatban-el-a-felesegevel-cynthiaval.htmlCraig David és Caramel szuperkoncertjén romantikázott a feleségével a színész. A pár tagjai között most teljes a harmónia, látszik, Feri odavan Cynthiáért. IntimOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évábahttp://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.htmlFacebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim--Fekete Dávid fiatal barátnőjének családja aggódik - Az énekes nőcsábász hírében állhttp://www.life.hu/intim/20150418-fekete-david-fiatal-17-eves-kisgyerekes-baratnojenek-csaladja-aggodik.htmlCsaládja félti Fekete Dávidtól fiatal szerelmét. Attól tartanak, az énekes egyszer csak faképnél hagyja a lányt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.