Zoltán Erika szerelmes - elárulja, mi a titka

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
szerelmes Zoltán Erika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika hu­szonöt évvel ezelőtt költözött össze férjével, Kátai Robival. A há­­zaspár azóta csak napi pár órát tölt külön, mégsem unják egymást.

"Szinte hihetetlen, hogy a hu­szonöt éves évfordulónkat ünnepeljük. Olyan gyorsan eltelt az idő. Robival mindig is nagy egyet­értésben éltünk, de azért össze kellett csiszolódnunk. Segített, hogy egy szakmában dolgozunk, hiszen pont huszonöt éve nyitottuk meg a tánciskolánkat is, a fellépéseimen pedig ő tart kézben mindent. Mindig együtt vagyunk, és a kapcsolatunk hajnalán megbeszéltük, hogy nem csinálunk külön programokat. Nálunk nincsenek csajos és pasis kiruccanások. Persze veszekedni mi is tudtunk és tudunk, de ezek inkább vitatkozások, racionális érvekkel győzzük meg egymást" – fejtegette kapcsolatuk titkát Erika, aki elárulta, a féltékenység azért náluk is felütötte a fejét.

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"Egy normális kapcsolatban, ha szereti egymást a két fél, mindig ott van a kisördög. Ennyi idő alatt kaptam már Robit féltékenységen, de én azért jobb voltam nála" – mondta Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.