Berki Krisztián magát nézi szex közben

szex Kasza Tibi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián néha rápillant a hölgyre is, akivel szeretkezik, de szívesebben nézi saját izmait szex közben. 

Kasza Tibi és Berki Krisztián kínos kérdéseket tett fel egymásnak, illetve még arcon is locsolták a másikat vízzel. Megtudhattuk többek között, hogy egy thaiföldi ádámcsutkás úriember megmasszírozta egyszer Kasza Tibit, de Berki is színt vallott: magát nézi szex közben. A részletekről az alábbi videóban mindent megtudhatsz.

Vonzanak a rosszfiúk? Íme 9 ok, hogy inkább egy jófiúhoz menj hozzáhttp://www.life.hu/intim/20150511-ezert-lesz-jobb-ferj-mama-pici-fiabol-mint-a-rosszfiukbol.htmlAmikor párt keres, minden lány olyan férfira vágyik, aki tudja, hogyan kell bánni a nőkkel, és nem csak szeretni, de tisztelni is tudja őket. Erről pedig igen sokat elárul az, hogy az illető férfinak milyen kapcsolata volt, illetve van a saját édesanyjával.IntimThinkstockHien újra szerelmes?http://www.life.hu/intim/20150513-a-vietnami-szarmazasu-enekesno-hien-a-carbonfools-frontemberevel-feher-balazzsal-jar.htmlHient és Fehér Balázst, a Carbonfools frontemberét egyre többet látni együtt. A vietnámi származású énekesnőre újra rátalált a szerelem, vagy csak a közös munka miatt van ilyen sokat Fehér Balázzsal?IntimOrigoTárskereső oldalra regisztrált Medveczky Ilona - "De, hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig!"http://www.life.hu/intim/20150513-tarskereso-oldalra-regisztralt-medveczky-ilona-meselte-az-osszezarva-frierikusszalban.htmlFiataloktól és idősebbektől egyaránt kap leveleket a táncművésznő, aki a mai napig hisz abban, hogy társra találhat.Intim--Vallomás: Nőügy miatt vesztette el barátját Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150512-nougy-miatt-vesztette-el-baratjat-berki-krisztian.htmlSzerelemről és barátságról beszélgetett vendégével Hódi Pamela és Berki Krisztián. Sok egyéb mellett az is kiderült, hogy Berkivel előfordult már, hogy egy szerelem miatt vesztette el az egyik barátját. Hogy miként, azt az alábbi videóból megtudjátok. Intim--Ennél durvább ma már nem lesz - Hófehér Porschéval szexelt egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150512-hofeher-porscheval-szexelt-egy-ferfi.htmlElölről és hátulról is szeretkezett egy thaiföldi férfi egy parkoló autóval. Egész egyszerűen megkívánta és magáévá tette a luxusjárgányt. IntimThinkstockKim Kardashian pucéran pózolt a sivatagbanhttp://www.life.hu/intim/20150511-kim-kardashian-puceran-pozolt-a-sivatagban.htmlA celebnőnek a meztelenkedés már egyáltalán nem új. Mi azért egy kicsit mindig meglepődünk rajta, milyen pózokban vállalja be a pucérkodást Kim.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.