Dúl a szerelem Gáspár Bea és Győző között - "Bárki bármit mond, tesz, soha nem foglak elhagyni, Szerelmem!!"

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem egyszer kijelentették, hogy vége, Győző Facebook-posztjainak tanúsága szerint nagyon is szeretik ők egymást. 

"Szeretlek" - posztolta az alábbi képet Győzike a közösségi oldalára.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Néhány nappal korábban pedig ezt olvashattuk: "A legcsodálatosabb hölgynek köszönöm hogy vagy nekem ...Tudod mi a szerelem? Látni azt, amit senki más nem lát ės hagyni, hogy a másik lássa azt, amit senki másnak nem akarsz megmutatni......Bárki bármit mond, tesz.......soha nem foglak elhagyni.....Szerelmem!!".

Dani Mathers az év legjobb nője a Playboy szerinthttp://www.life.hu/intim/20150516-dani-mathers-az-ev-legjobb-noje-a-playboy-szerint.htmlA Playboy május 14-én jelentette be, hogy 2015-re Dani Mathersnek ítélte a Playmate of the Year címet. IntimOrigoTárskereső oldalra regisztrált Medveczky Ilona - "De, hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig!"http://www.life.hu/intim/20150513-tarskereso-oldalra-regisztralt-medveczky-ilona-meselte-az-osszezarva-frierikusszalban.htmlFiataloktól és idősebbektől egyaránt kap leveleket a táncművésznő, aki a mai napig hisz abban, hogy társra találhat.Intim--Vallomás: Nőügy miatt vesztette el barátját Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150512-nougy-miatt-vesztette-el-baratjat-berki-krisztian.htmlSzerelemről és barátságról beszélgetett vendégével Hódi Pamela és Berki Krisztián. Sok egyéb mellett az is kiderült, hogy Berkivel előfordult már, hogy egy szerelem miatt vesztette el az egyik barátját. Hogy miként, azt az alábbi videóból megtudjátok. Intim--Elmarad Loláék esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20150505-elmarad-lolaek-eskuvoje-kesobbre-halasztjak.htmlMégsem idén nyáron házasodik Lola. A szerelmesek úgy döntöttek, elhalasztják a nagy napot. Intim--Rékasi üzenetet küldött Pikali Gerda exének - "Mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat!"http://www.life.hu/intim/20150508-rekasi-uzenetet-kuldott-pikali-gerda-exenek.htmlNem ápol jó viszonyt PIkali Gerda exférje Géza, és mostani párja, Rékasi Károly. A férfinek nem tetszik, hogy a színész pótapaként viselkedik az ő gyerekei fölött. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huTúllépett Krisztiánon VV Iza - Új kapcsolatban élhttp://www.life.hu/intim/20150411-vv-iza-szakitott-vv-krisztiannal-es-most-uj-parja-van.htmlTényleg véget ért VV Iza és VV Krisztián még a ValóVilág falai között szövődött se vele-se nélküle kapcsolata. A lány új párra talált. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.