Hú, de különleges gyűrűhordozó - Meglepte a vőlegény a menyasszonyt

esküvő gyűrű bagoly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oltári cuki ötlettel állt elő egy vőlegény, hogy meglepje menyasszonyát.

Elég jó fej a vőlegény, aki megszerezte az egyik legkülönlegesebb gyűrűhordozót, hogy meglepje az esküvőjükön menyasszonyát. Egy fehér, Bilbó névre hallgató cuki bagoly vitte az ifjú pár gyűrűjét. Az egész násznép ámuldozott.

Kiderült, hogy Andy Vajna volt-e az oka a magyar sztárpár szakításánakhttp://www.life.hu/intim/20150525-nem-andy-vajna-miatt-szakitott-bochkor-gabor-es-dobo-kata.htmlBochkor Gábor elmesélte Friderikusznak, hogy is történt az a bizonyos szakítás Dobó Katával. Kiderült, Andy Vajna volt-e az oka, hogy különváltak. IntimOrigoBochkor Gábor szexszel oldja meg vitáithttp://www.life.hu/intim/20150525-friderikusz-rakerdezett-igaz-e-hogy-bochkor-gabor-szexszel-oldja-meg-vitait.htmlEzúttal Bochkor Gábor volt összezárva Friderikusszal. A műsorvezető nem kímélte vendégét. IntimOrigoA világ legeslegrosszabb csajozós szövegeihttp://www.life.hu/intim/20150522-a-legrosszabb-csajozos-szovegek.htmlMindannyiunkkal megesett már, hogy odalépett egy csodálatos férfi, és mikor megszólalt, már veszített a varázsából. Összeszedtük a legvágyölőbb csajozós szövegeket, amiket remélhetőleg már egyik férfi sem használ egy nő felszedésére.IntimThinkstockSzakított az RTL Klub fiatal sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20150520-nyari-diana-es-toth-marcell-szakitottak.htmlA Barátok közt színésznője és az X-Faktorban megismert Tóth Marci útjai különváltak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huAnális szextől esett teherbe a nőhttp://www.life.hu/intim/20150519-analis-szextol-esett-teherbe-egy-no.htmlA történet hihetetlennek hangzik, de igaz. Anális szextől lett terhes egy nő. IntimThinkstockBerki Krisztián magát nézi szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20150513-berki-krisztian-magat-nezi-szex-kozben.htmlBerki Krisztián néha rápillant a hölgyre is, akivel szeretkezik, de szívesebben nézi saját izmait szex közben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.