egyéjszakás kaland szex férfi vágy szerelem erotika félrelépés gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Becslések szerint a férfiak fele, de legalább 40%-a lép félre, de mi a helyzet a nőkkel? Meglepő, de a két nem nagyon közel áll egymáshoz a félrelépési mutatók terén. Viszont jó hír, hogy a nőknek, sokszor elég gondolatban félrelépni. A CBS Reality összegyűjtötte nekünk azt a tíz férfitípust, akinek a legnehezebb ellenállni.

1. A külföldi: Az sem zavar minket, ha egy szót sem értünk abból amit mond, zabáljuk minden szavát. Annál aranyosabb pedig nincs a világon, amikor megpróbál magyarul beszélni.

Magyar lányok külföldi pasival: Mitől működnek a vegyes kapcsolatok?

Szexvadászat nyaraláskor című cikkünkben csokorba szedtük a külföldi ismerkedés veszélyeit, a megbolondult erkölcsi iránytűktől egészen a szexturizmusig. Itt pedig annak jártunk utána, mitől is működnek a vegyes párosok. Szakértőnk és olvasóink segítettek eligazodni az eltérő kultúrák, szokások és nyelvi különbségek útvesztőjében.

2. A gyerekkori barát: Gyerekként elválaszthatatlanok voltunk, aztán elsodort egymás mellől minket az élet. Viszont ha tíz évre rá összefutunk valahol az utcán, úgy örülünk egymásnak, mintha egy darabot visszakaptunk volna a gyermekkorunkból. Ráadásul a nyagla kiskamasz helyett most egy igazi férfi áll előttünk...

Forrás: Thinkstock

3. A hős: Legyen tűzoltó, vagy a mentős, ő a lovag, aki legyőzi a sárkányt és megment minket. Igazán megérdemelné a fele királyságunkat.

Ha egyenruhással szexel, a legerősebb nő is apró, védtelen

Egyet leszögezhetünk: a nők egyszerűen bolondulnak az egyenruhásokért, legyen az rendőr, tűzoltó vagy katona, de ahogy olvastuk, a fehérköpenyes pasik is képesek megdobogtatni a női szíveket. Sőt. A hölgyek másik része a matrózok csíkos pólója és kemény bicepsze láttán gyengül el, és nem is titkolja, hogy élete nagy álma egy fedélzeten megejtett titkos, romantikus szeretkezés. Korábban itt írtunk a témáról bővebben.

4. A főnök: Nem a fizetésemelés csábít minket, hanem a főnök maga. Sikeres és magabiztos, mi pedig biztos nem tennénk panaszt, ha szexuálisan zaklatna minket.

Forrás: Thinkstock

7 tuti ok, amiért üzletemberekkel jobb a szex

Vegyünk egy kis leleményességet, adjunk hozzá határozott személyiséget, hintsük meg ambíciókkal, és megkapunk egy ellenállhatatlan férfit. Ő az, aki mer vállalkozni, és bele mer fogni valami újba, és ez nemcsak az üzleti életben, de a hálószobában is igaz rá. Íme hét ok, amiért jó a szex egy üzletemberrel.

5. A legjobb barátnőnk barátja: A legjobb barátnőnkkel mintha testvérek lennénk, ugyanolyanok vagyunk. Nem csoda hát, ha a párválasztásban is megegyezik az ízlésünk. Az már gyanús, ha barátnőnk elmeséli a veszekedésüket és mi gondolatban a sráccal értünk egyet.

6. A szomszéd: Egy laza helló reggelente, ennyi amennyit beszélünk vele. Azt vesszünk észre magunkon, hogy olyanok lettünk, mint a panel királynői, az öreg nénik, mindent tudunk a kiszemelt férfiról, a hétvégi programjától kezdve a ruhaméretéig.

7. A vadidegen: Egyszer láttuk a buszon, a metrón, vagy az utcán, de valahogy azonnal levett minket a lábunkról. Azóta reggelente azért öltözünk fel csinosan, mert reménykedünk abban, hogy összefutunk vele a nap folyamán.

Felejthetetlenné tehető az egyéjszakás kaland? Így igen!

Sokat sejtető szemezés, forró flört, felvillanyozó csókok, két egymás számára szinte teljesen ismeretlen ember között. Azért, mert egy kapcsolat nem tart tovább néhány óránál vagy egy éjszakánál, még meg kell adni a módját. Így csináld okosan, hogy ne legyen kellemetlen az egész!

8. A tanár: Minden lánynak volt olyan tanára, aki miatt érdemes volt várni az órát. Vagy buzgón kezdtük el tanulni a legunalmasabb tárgyat is, hogy imponáljunk neki, vagy hagytuk leromlani jegyeinket, hogy korrepetálást kérhessünk.

9. A orvos: Lehet, hogy túl sok kórházas sorozatot néztünk, de nem tudunk ellenállni a vészhelyzetben is higgadt profi orvosoknak. Megesik, hogy egy kis vágással, vagy ujjba ment szálkával is a sürgősségire rohanunk, csak hogy lássuk a fehér köpenyes szívtiprónkat.

Ha túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?

Már az egyetemen felhívják az orvostanhallgatók figyelmét arra, hogy a popsztárok után bizony az orvosszakma a legvonzóbb a hölgyeknél. Azért, mert tekintélyt parancsolók, határozott döntéseket hoznak, és jóformán megmentik az életünket. Korábban egy neve elhallgatását kérő fogszakorvos avatta be a Life.hu olvasóit abba, hogyan élik meg ezt a helyzetet a dokik.
Forrás: Thinkstock

10. A sztár: Zenész, színész vagy humorista, ha egy férfi feláll a színpadra, mi azonnal szerelmesek leszünk. Őszintén képesek vagyunk elhinni, hogy nekünk énekli a kedvenc számunkat, vagy hozzánk intézi szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.