Tippek, hogy még közelebb kerülj a párodhoz

Forrás: Thinkstock -
szex tippek szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor is érdemes építgetned a kapcsolatodat a pároddal, ha már régóta együtt vagytok. Fogadd meg tippjeinket egy még boldogabb kapcsolat érdekében!

Ne felejtsd el, hogy a másik szexi!

Fontos, hogy megdicsérjétek egymást. Nem csak azért, mert jól szerelte össze a polcot, finomat főzött vagy milyen kedves, hogy megetette a kutyát, de külsejére is érdemes pár kedves szót szólnod. Rendszeresen jegyezd meg, ha különlegesen szépnek, szexinek tartod.

Forrás: Thinkstock

Ne becsüld le az apró dolgokat!

Nem csak úgy tudod meglepni a párodat, ha teljes testedet sushiba borítva tálalod az asztalon, mint Samatha a Szex és New York-ban, de egy-két kedves üzenet is nagyon jól tud esni neki. Hívd fel, ha hiányzik vagy írj neki néhány kedves sort, és máris jobb kedvvel megy majd haza.

Oszd meg vele a gondolataidat!

A boldog párok mindig elmondják egymásnak a gondolataikat. Akár arról van szó, hogy kíváncsi vagy a véleményére, akár a legegyszerűbb dolog, ami eszedbe jutott, mindig mondd ki! Ha negatív észrevételed van vele kapcsolatban, azt se tartsd vissza, persze csak udvarisan!

Mindig legyen időtök a szexre!

Ne kifogásokat keress, hanem időt arra, hogy együtt legyetek. Ha már nem is vagytok olyan aktívak az ágyban, mint korábban, semmiképp se hanyagoljátok el egymást ilyen téren sem!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.