5+1 dolog, amivel tutira elriasztod a pasidat

Forrás: Thinkstock -
hiszti férfi tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt vagytok a pasiddal, de nem mered megmondani neki, hogy mostanság már inkább langyos víznek érzed a kapcsolatotokat a kezdeti lángoláshoz képest? Ha az alábbi tippek valamelyikét is megfogadod, előbb-utóbb fejvesztve fog menekülni előled.
Forrás: Thinkstock

1. Engedd el magad

Ereszd ki a tested gőzeit, ahonnan csak tudod, persze mindezt a pasid jelenlétében! Hatásosabb lesz a szituáció, ha mindezt aközben teszed, amikor valamire nagyon koncentrál, így még azt is letesztelheted, hogy amúgy mennyire figyel oda rád.

2. Jövőkép

Folyamatosan beszélj neki a közös jövőtökről. Nyugodtan ess túlzásokban, közöld vele, hogy gót esküvőt akarsz a vámpírfilmek zenéjére és legalább egy tucat gyereket szülnél neki. Ha pedig eljön az ideje, mindketten csatlakoztok egy vallási felekezethez. Mindezt persze részletesen vázold fel neki.

3. Non-stop ügyelet

Ha épp nem veled van, folyamatosan keresd. Hívd fel és írj neki minden lehetséges módon és fórumon. Oszd meg vele a menstruációs fájdalmaidat, ne felejtsd ki azt sem, hogy mennyire töredezik a körmöd és az új, szerinted elfuserált hajszínedet is oszd meg vele.

4. Csupasz pisztoly

Hívd be a fürdőszobába, amikor épp egy jó adag szőrt távolítasz el a testedről – hiszen csak neki akarsz a végeredménnyel tetszeni. Ha ettől fancsali képet vágna, fegyverként mondd el az idevágó örök mottót: „A szépségért szenvedni kell!”.

5. Rózsaszín csajos est

A kedvenc csapatának fontos meccse lesz aznap, aminek megnézését a közös lakásotokban a széles képernyőjű otthoni tévén a haverjai és hideg sörök társaságában képzeli el. Ezt te pontosan tudod, így még szép, hogy aznapra tervezed a legvadabb, csajos házibulit a barátnőiddel.

+1 A kétélű taktika

Egy mondvacsinált indok miatt hirtelen felindulásból rendezz nyilvános hisztérikus jelenetet. Ne hagyd ki a pikáns, rá nézve arcpirulós mondatokat és helyzeteket sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.