64 testi hibát számolt össze magán Soma

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szex nemi erőszak erőszak Soma test hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen fogadta el magát a mamagésa. Testi hibáit számolgatta, kineziológushoz és családállításra járt. 

"Nem is kicsit voltam önbizalom hiányos. 16 éves koromban összeszámoltam, akkor úgy találtam, hogy 64 testi hibám van, az összes szeplő csak egy hibának számított. Ezután - ahogy a Tiszta szex című könyvemben részletesen leírtam - 17 évesen megerőszakoltak. Az önbizalomhiányom nagyon sok méltatlan helyzetbe belesodort az életben, nem csoda, hogy ennyit oldattam, gyógyíttattam magam. 17 éven át szinte minden hónapban oldattam magam kineziológussal, több, mint 100 családállításon voltam jelen, hogy a többi sok-sok módszerről most ne is szóljak. De a legtöbbet az anyaságom és a férjem adta ezen az úton. Ma már hálás vagyok mindenért. Ha ezen nem megyek keresztül, nem tudnék ennyi sérült nőt megnyitni, együttérezni velük, segíteni nekik" -nyilatkozta a Hír24-nek Soma.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Soma azt is elárulta, a férje az egyetlen, akivel sikerült a testi, érzelmi és szellemi szeretkezés egyszerre.

"Így utólag azt mondom, hogy az illúziók szintjén nagyon sok férfi mellett próbáltam ezt elhinni, elhitetni magammal, de mindig, újra és újra rá kellett jönnöm, ő számomra az egyetlen, és igazi. A másik felem. Ezt sokáig én se akartam elhinni, és volt időszak, hogy kísérleteztem, kerestem, ezen már egy jó ideje túl vagyok. Volt egy komolyabb, hosszabb krízisünk - ezt is én generáltam - de miután ebből kijöttünk, szintet lépett a kapcsolatunk. Idén 25 éve vagyunk együtt, és még soha nem voltunk ilyen harmóniában."

Zabolátlan kancák, eszközként használt csődörök? Légy a lovaglás nagymestere!http://www.life.hu/intim/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.htmlA lovaglás nem csak azt jelenti, hogy "zsupsz, nyeregbe pattansz", ennél sokkal többről van szó: változatosság, játékosság és kommunikáció nélkül nagyon gyorsan csökken az izgalmi barométer, és vége lesz a mókának, mielőtt a csúcsra érnétek. Ha nem elégszel meg középszerű élményekkel, a Life.hu most elárulja, hogyan emelheted művészi szintre a rodeózást.IntimThinkstockLuxusvibrátor rulez! Így kényeztesd magad felsőfokonhttp://www.life.hu/intim/20150603-igy-kenyeztesd-magad-felsofokon-luxusvibrator-tizennyolc-karatos-aranybol.htmlEgy angliai vibrátorokat és szexeszközöket gyártó cég, piacra dobta legújabb, 12.000 fontos aranyborítású vibrátorát.Intim--Így cukiskodtak győzelmük után a BL-nyertes sztárpapákhttp://www.life.hu/intim/20150607-gerard-pique-lionel-messi-luis-enrique-es-sanchez-luis-suarez-es-gyermekeik.htmlAhogy az várható volt, a Barcelona BL-győzelme után, az éremosztást és a kötelező fotózásokat követően megérkezett a gyepre a következő generáció. Apró Piqué-, Messi- és Suárez-leszármazottak, akik természetesen Berlinbe is elkísérték papájukat, és édesen gratuláltak a trófeához.IntimBotrány! Rihanna terhes lehet DiCapriótól?http://www.life.hu/intim/20150607-rihanna-terhes-lehet-dicapriotol-egy-francia-lap-szerint.htmlSzaftos pletyka röppent fel egy francia bulvárlap jóvoltából. IntimOrigoFluor Tomi becsajozott – Megmutatta gyönyörű barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150605-fluor-tomi-becsajozott-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlRossz hír a rajongó lányoknak: Fluor Tomi szerelmes. Az énekes az Instagramon mutatta meg kedvesét. Intim--Ezúttal kebleivel hódít a fenékkirálynőhttp://www.life.hu/intim/20150605-ezuttal-kebleivel-hodit-a-fenekkiralyno.htmlNem múlhat el hét Amber Rose valamelyik fedetlen óriási testrésze nélkül. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.