Szívszorító: 12 év után először találkozik nagy szerelmével a művész

Kínai Nagy Fal videó MoMa találkozás szerelem Marina Abramovic New York performansz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámaira sikerült Marina Abramović elválása élete nagy szerelmétől és alkotótársától, Ulaytól. A világhírű művészpár hosszú évek után először találkozott Marina egyik performanszán, a tekintetük mindent elárult együtt töltött éveikről és egymás iránti érzéseikről.

A performansz nagyanyjaként emlegetett Marina Abramović 1988-ban vált el élete nagy szerelmétől, élet- és alkotótársától, a német Ulaytól, polgári nevén Franck Uwe Layspientől.

Éveken át tartó kapcsolatukat egy spirituális úttal zárták le, erről szól a The Great Wall Walk című művük: a Kínai Nagy Fal két végéből indultak el egymás felé, hogy 2500 km gyaloglás után találkozzanak, és végül búcsút mondjanak egymásnak.

A pár 12 év után először a New York-i MoMában (Museum of Modern Art) találkozott, ahol Marina „A művész jelen van" című performanszát mutatta be: napi 8 órában, mozdulatlanul ült a múzeum egyik termében, ahol bárki leülhetett vele szemben, hogy szó nélkül nézzék egymást.

Bár Marina elmondása szerint már a megnyitó reggelén találkozott Ulay-jal, a művésznő és egykori élettársának pillantásában együtt töltött minden évük, napjuk és pillanatuk benne van. A megható találkozásról készült videót alább tekintheted meg:

(1 perc 20 másodpercnél találkoznak)

Intim videó került elő Zimány Lindárólhttp://www.life.hu/intim/20150529-intim-video-kerult-elo-zimany-lindarol-igy-pisil-a-modell.htmlÁllítólag maga tette közzé a nagy mutatványt.IntimOrigoSzínpadra állt Kozso - Könnyekig meghatódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150606-szinpadra-allt-kozso.htmlAgyműtétje, majd balesete után újra színpadra állt az énekes. TV + Bulvár--Ő a világ legijedősebb embere - Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.htmlEzt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették.News--Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Beyoncé a Kacsamesékre táncol - Ez a videó megvan már?http://www.life.hu/bulvar/20150529-beyonce-single-ladies-cimu-klipje-a-kacsamesek-betetdala-alatt-vicces-video.htmlNagyon szeretjük Beyoncét, és ezúton is sajnáljuk, amiért a Single Ladies alább is látható klipjének nézése közben nem bírtuk ki nevetés nélkül. Mert persze, ő maga csodás, de a Kacsamesék zenéje valami egészen új élményt ad a számnak.TV + BulvárOrigoGerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!http://www.life.hu/csalad/20150520-gerard-pique-elbuvolo-kepet-posztolt-gyonyoru-gyerekeirol.htmlA sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.