Anyukaként is próbál szexi lenni az RTL sztárja

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta -
Horváth Gréta házasság Szelfi (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta próbál mindent megtenni, hogy helyrehozza házasságát. A ma esti Szelfiben egy újabb lehetséges problémaforrást vet fel az RTL II-n.

„Azon gondolkodtam a napokban, hogy jó lenne a hasamat kicsit helyre tenni” – vallja a fiatal anyuka. „A terhesség alatt hatalmas hasam volt, és kicsit megnyúlt a bőröm. Nem vagyok dagadt, nem nagy a zsír, de rugalmatlan a bőröm. Baromira zavar.”

Forrás: Facebook/ Horváth Gréta

Gréta őszintén beszél azokról a problémákról, amit sok anyuka magába fojt a szülés után, vagy csak kismama társaival mer megbeszélni. Azonban úgy érzi, néha túllép egy határt az elégedetlensége.

„Mániákusan nézem magam a tükörben, szerintem nem normális, amit csinálok. Nem tudom elfogadni, hogy ennyire megváltozott a testem. Hiába lapos a hasam, nem ugyanaz, ami volt. Tudom, hogy nem ez számít, és ez egy felületes dolog, de mi van, ha már én nem vagyok vonzó?”

Gréta egy kozmetikába is ellátogat a ma esti adásban, úgy érzi, anyukaként is olyan izgalmas nőnek kell lennie, aki megmozgatja a férje fantáziáját.

Zabolátlan kancák, eszközként használt csődörök? Légy a lovaglás nagymestere!http://www.life.hu/intim/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.htmlA lovaglás nem csak azt jelenti, hogy "zsupsz, nyeregbe pattansz", ennél sokkal többről van szó: változatosság, játékosság és kommunikáció nélkül nagyon gyorsan csökken az izgalmi barométer, és vége lesz a mókának, mielőtt a csúcsra érnétek. Ha nem elégszel meg középszerű élményekkel, a Life.hu most elárulja, hogyan emelheted művészi szintre a rodeózást.IntimThinkstockPeti vagy Péter? Ezek a nevetséges bakik zavarják a férfiakat az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.htmlMegkérdeztünk férfiakat, milyen kínos esetek történtek már velük az ágyban – és a korábbi cikkeinktől eltérően most azokra voltunk kíváncsiak, amikor a nő volt a ludas. Hét őszinte vallomás következik.Intim--Végre! Közös fotón pózolt Debreczeni Zita és párja, Giannihttp://www.life.hu/intim/20150615-debreczeni-zita-modell-es-parja-gianni-annoni-kozos-foton-pozoltak-ahol-cukin-bohockodtak.htmlA közös póz őrültre sikerült, de legalább megnézhetjük, hogy bohóckodik együtt a magyar sztárpár.Intim--Ki számít ma erkölcsösnek? Avagy ezért tesznek jó emberek rossz dolgokathttp://www.life.hu/intim/20150612-az-erkolcstelen-viselkedes-szeles-korben-elterjedt-jelenseg-az-elet-minden-teruleten.htmlAmikor egy erkölcsi dilemmával szembesülünk, segíthet a helyes döntésben az, ha már a megtörténte előtt tudatában vagyunk a kísértésnek, és átgondoljuk a helytelen magatartás hosszú távú következményeit.IntimThinkstockEz történne, ha a Disney hercegek igaziak lennénekhttp://www.life.hu/intim/20150610-ez-tortenne-ha-a-disney-hercegek-igaziak-lennenek.htmlA Buzzfeed eljátszott a gondolattal, mi sülne ki abból, ha kislánykorunk népszerű mesehősei valóban léteznének. Tanulságos videó.Intim--Tüzelőgombot a Tinderre! Teszteltük a KutyaRandit, az ebes társkeresőthttp://www.life.hu/intim/20150611-kutyarandi-app-setaltatas-es-randi-program-ismerkedes-es-parkereses-mobilon.htmlJó ideje fenn vagyunk már a Tinderen, jóhiszeműen húzogatunk, és reménykedünk. Hogy vagy lesz belőle valami, vagy nem. Feladjuk, majd újrapróbáljuk, és hiszünk a tindermesékben. Aztán valami egészen furcsa dolog történik a mobilappos pártalálás piacán. Kibővül a digitális társkeresők világa, és megjelenik a kutyatárskereső. És mi letöltjük.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.