Intim fotót posztolt Berki Krisztián

fotó ébredés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennek a képnek a segítségével mindenki könnyen elképzelheti, milyen látvány fogadja azt, aki Berki Krisztián mellett ébred.

Intim fotót osztott meg magáról a műsorvezető, aki ágyban, párnák között lőtt egy ébredés utáni szelfit. Persze egy bölcsesség is járt a fotóhoz: "Ha reggelit akarsz az ágyadba.... aludj a konyhában."

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián
Ilyen gyönyörű ifjú pár volt Szandi és férjehttp://www.life.hu/intim/20150618-szandi-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlSzívet melengető fényképet osztott meg Facebookján Szandi. Éppen 16 évvel ezelőtt nagy napra készülődött.Intim--Eljegyezte volt szerelmét Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150618-harry-herceg-es-cressida-bonas-ujra-osszejottek-es-el-is-jegyeztek-egymast.htmlNem csupán a káposzta jó felmelegítve? Cressida Bonas és Harry herceg a hírek szerint ismét egy pár, ráadásul a herceg állítólag már meg is kérte a lány kezét.Intim--Itt a vége: szakított Charlize Theron és Sean Pennhttp://www.life.hu/intim/20150618-itt-a-vege-szakitott-charlize-theron-es-sean-penn.htmlImádtuk őket, mert nemcsak remekül mutattak egymás mellett, de a róluk készült közös fotókról is átjött, mennyire szeretik egymást. Éppen ezért most csak tátott szájjal olvassuk a hírt. Vajon mi történhetett?IntimDavid Hasselhoff meg akart szabadulni a nadrágjától egy interjúban http://www.life.hu/intim/20150617-david-hasselhoff-le-akarta-venni-a-nadragjat-egy-interjuban.htmlDavid Hasselhoff egy interjú során igencsak elvetette a sulykot, sőt, még a nadrágját is le akarta dobni. Intim--Szado-mazo pornós nő kúszott-mászott Siófok utcáinhttp://www.life.hu/intim/20150617-szadomazo-pornot-forgattak-siofokon.htmlSzado-mazo pornósok forgattak fényes nappal Siófok utcáin. Múlt pénteken kora délután lehetett látni a dominaszerkós lányokat a balatoni városban.IntimThinkstockIntim fotót posztolt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/intim/20150521-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-es-musorvezeto-etteremtulajdonos-parja-gianni-olelkeznek.htmlIgazán bensőséges, szerelmes képet tett közzé Debreczeni Zita, aki úgy tűnik, nagyon boldog párja, az étteremtulajdonos és műsorvezető Gianni mellett. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.