Kelly Osbourne egy transznemű modellel csókolozott

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz -
csók Kelly Osbourne énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne és Andreja Pejic már évek óta barátok, most viszont úgy tűnik, jobban elmélyült a kapcsolatuk.

A celeb és transznemű barátnője egy New York-i jótékonysági rendezvényen mutatkozott együtt, itt csattant el az ominózus csók is - írja a Daily Mail. A híres énekesnő évek óta nagyon jó barátságban áll a modellel, Andreja Pejic-el, aki korábban a Vogue címlapján szerepelt, mint az első transznemű modell. A csókról rögtön készültek paparazzi képek is, majd a sztár egy szelfit is lőtt magukról.

Kattints ide a képek megtekintéséhez!

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz
Ada nyíltan beszél gyerekeivel a szexről http://www.life.hu/intim/20150625-ada-az-rtl-2-szelfi-musoraban-is-nyiltan-beszel-gyerekeivel-a-szexrol.htmlAda kilencéves fiai még arra is kíváncsiak voltak, milyen pózban szexelt annak idején az édesapjukkal. A műsorvezető, aki jelenleg az RTLII videónapló-sorozatában, a Szelfiben szerepel, nyíltan beszél gyerekeivel a nemiségről. IntimHűha! Kulcsár Edina meggyötörte párjáthttp://www.life.hu/intim/20150624-kulcsar-edina-szortelenitette-parjat.htmlÚgy tűnik, a gyönyörű Kulcsár Edina bármire rá tudja venni szerelmét. Intim--Hoppá! Channing Tatum gimis fotót posztolt - egy szál fecskében parádézikhttp://www.life.hu/intim/20150624-hoppa-channing-tatum-gimis-fotot-posztolt-egy-szal-fecskeben-paradezik.htmlA Step Up filmek és a Magic Mike sztárja, Channing Tatum sokat pózol, nem is csoda: szépen kidolgozott felsőteste többmillió nő szívét dobogtatja meg. De nem volt ám ez mindig így. IntimOrigoKórházba kerül Kelly Osbournehttp://www.life.hu/drlife/20150616-korhazba-kerul-kelly-osbourne.htmlA híresség hivatalos Facebook-oldalán számolt be az esetről. Dr. Life--Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓriási megtiszteltetés: Conchita Wurst a Rolling Stone címlapjánhttp://www.life.hu/news/20150624-conchita-wurst-a-rolling-stone-cimlapjan-oriasi-megtiszteltetes.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese örömmel posztolta ki közösségi oldalára, hogy rákerült a Rolling Stone magazin címlapjára. Nem csoda, hogy boldog, ez ugyanis, ahogy ő is írta, hatalamas dolog.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.