Különleges meglepetéssel készült szerelmének az Európa-bajnok

Forrás: SzaboKrisz Media -
párkapcsolat szerelem Szabó Krisztián versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok a versenypályán lepte meg szerelmét, Fridát, nem is akármilyen módon.

A 23 éves pilóta idén a Rallycross Európa-bajnokságon indult, ahol első magyarként már futamgyőzelmet is szerzett Portugáliában. A versenyre kedvese is vele tartott, aki a napokban ünneplete a születésnapját. Krisztián különleges módon köszöntötte fel szerelmét: a versenyautójára ragasztott egy Happy Birthday Frida! feliratú matricát.

Forrás: SzaboKrisz Media

"Azt gondoltam, ha már a születésnapján nem tudom elvinni sehova, mert versenyeznem kell, akkor meglepem ezzel. A matricát még itthon csináltattam titokban, szándékosan sötétkék lett a felirat, mert mostanában ez a kedvenc színe. Pénteken éjjel ragasztottuk fel az autróra, hogy reggelre rajta legyen. Persze magától nem vette észre, mert nem nagyon szokott a versenyautó körül mászkálni, úgy kellett odavinnem és megmutatnom neki" - mesélte nevetve Krisztián, akinek barátnője nagyon meghatódott a gesztus láttán.

"Ez egy extraromantikus húzás volt Krisztiántól, mert ő nem nagyon szokott ilyet csinálni. Talán érezte a súlyát, hogy az egész hétvégét egy "mezőn"kellett töltenem." - mondta mosolyogva Frida.

Bírságot kapott a TV2 az Éden Hotel erőszakos jelenete miatthttp://www.life.hu/news/20150624-birsagot-kapott-a-tv2-az-eden-hotel-miatt.htmlAz Éden Hotel 3 erőszakos szexjelenete miatt megbüntette a Médiatanács a TV2-t. NewsOrigoAltatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történethttp://www.life.hu/news/20150624-altatodallal-nyugtatta-a-rendor-a-balesetben-meghalt-ferfi-kislanyat-coloradoban.htmlEgy coloradói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. NewsOrigoA nap videója: Ilyen úszó bébi vízilovat mindenkinek!http://www.life.hu/news/20150624-igy-uszik-a-kis-vizilo.htmlMost azonnal szeretnénk egy bébi vízilovat a szerkesztőségbe!NewsOrigoÍgy emlékezett a Titanic rendezője elhunyt barátjárahttp://www.life.hu/news/20150624-james-cameron-is-megemlekezett-james-hornerre-a-titanic-zeneszerzojere.htmlJames Horner zenéje milliók szívét érintette meg, a tragikus balesetben elhunyt zeneszerzőt pedig nemcsak a rajongók, hanem régi barátja, a Titanic rendezője, James Cameron is gyászolja.News--Tragédia! Elhunyt a 38 éves magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20150624-elhunyt-pirik-jozsef-magyar-valogatott-dijugrato.htmlPirik József vásárolni indult testvérével, ekkor lett rosszul. A helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a válogatott magyar díjugratón.NewsOrigoBebizonyították: nem volt semmilyen rántott patkány a KFC-benhttp://www.life.hu/news/20150623-hamis-volt-a-vad-a-kfc-gyorsetterem-rantott-patkanya.htmlA gyorsétteremlánc DNS-teszttel igazolta, hogy a múlt héten hatalmas port kavaró rántott patkány valójában nem az volt, aminek látszott.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.