VV Zsófika túllépett Aurelión - Újra szerelmes

Forrás: Facebook/ VV Zsófi -
párkapcsolat VV Zsófi Aurelio Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori cserfes játékosa, úgy tűnik, újra szerelmes

A pár éppen a sokadik szakítás után tartott szünetet, amikor Aurelio belehabarodott egy másik villalakóba. A fiú végül VV Dóri oldalán találta meg a boldogságot. VV Zsófika azóta túltette magát a szakításon: hetek óta a tengerparton vígasztalódik, ahol a szerelem is rátalált - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/ VV Zsófi

"Nagyon jól elvagyunk egymással, hogy szerelemnek lehet-e nevezni, azt még nem állítom biztosan, de tény, hogy nagyon jól érzem magam" - mondta Zsófi, aki egyelőre nem akar sokat elárulni az új szerelméről.

„Nem így néz ki, amikor csókolózom" - Jude Law-ról beszélt Zimány Lindahttp://www.life.hu/intim/20150702-zimany-linda-megszolalt-a-jude-law-brit-vilagsztarral-valtott-csokjarol.htmlCsak flörtölgettek, csók azonban nem csattant el a magyar modell és a brit világsztár között. Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.Intim--Détár Enikő drámai vallomása: "Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól"http://www.life.hu/intim/20150702-detar-enikot-rekasi-karoly-volt-feleseget-sokaig-buntudat-gyotorte.htmlA gyönyörű színésznő mély őszinteséggel vallott kudarccal végződött házasságáról és új kapcsolatáról, melyről meglepő részleteket is elárult. Intim--Ha senki nem lát, hívlak majd - Vajon te vagy a tartalékos csaj? http://www.life.hu/intim/20150629-te-vagy-a-tartalekos-csaj.htmlVajon miért nincs közös képetek? Nappal miért nem ér rá? És ha látják, hogy beszéltetek, miért mondja, hogy téves szám? Ezekre a kérdésekre nem csak a Wellhello zenekar dala tud választ adni, hanem te is magadnak, a ráeszmélés pillanatában. Mert ha végre leesik, és képes leszel beismerni magadnak, hogy te vagy a tartalékos csaj, akkor bizony utólag már minden világos lesz. IntimThinkstockMiranda Kerrnél sem számít a korkülönbség! 25 éves milliárdossal randizik éppenhttp://www.life.hu/intim/20150701-miranda-kerr-a-25-eves-milliardossal-evan-spiegellel-randizott.htmlA csodaszép modellt a Snapchat 25 éves vezérigazgatójával látták együtt egy kaliforniai bárban.IntimAFPDúl a szerelem Aurelio és VV Dóri közötthttp://www.life.hu/intim/20150623-vv-aurelio.htmlKi hitte volna, hogy már egy hónapja dúl a szerelem a Való Világ 6 győztese, Aurelio és a Való Világ 7 playmate-je, VV Dóri között? A fiatalok most kapcsolatukról meséltek. IntimOrigoAda nyíltan beszél gyerekeivel a szexről http://www.life.hu/intim/20150625-ada-az-rtl-2-szelfi-musoraban-is-nyiltan-beszel-gyerekeivel-a-szexrol.htmlAda kilencéves fiai még arra is kíváncsiak voltak, milyen pózban szexelt annak idején az édesapjukkal. A műsorvezető, aki jelenleg az RTLII videónapló-sorozatában, a Szelfiben szerepel, nyíltan beszél gyerekeivel a nemiségről. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.