Több, mint ötszázan szeretkeztek lelkesen a szexfesztiválon

Forrás: Thinkstock -
szex szexfesztivál fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csoportos szex rajongói Angliában hódolhattak kedvenc extrém sportjuknak. 

Itt a nyár, itt a fesztiválszezon. Ha van hamburger-, pálinka-, zenei- és sörfesztivál, miért ne lehetne szextivál is?

Az angol Flaxley lakosai igencsak meglepődtek, mikor rájöttek, mi zajlik a kisvárosban. Hangos zenére (majd később hangos nyögésekre) lettek figyelmesek az ott lakók, ezért elmentek, és megnézték, honnan jön a hang. Ekkor bukkantak a Swingfields fesztiválra, azaz a szabadtéri swingerkedésre.

Forrás: Thinkstock

Tudod, mi az a swinger?

A swingerkedés nemcsak egy hobbi vagy szokás, hanem egy életstílus, legalábbis azok szerint biztosan, akik ezt űzik. Az alapszabályokat persze mindenféleképpen le kell fektetni, mielőtt a résztvevők egymást fektetik le. Olvass erről ITT!

Annak érdekében, hogy a minden évben megrendezendő fesztivál diszkrét legyen, általában csak 48 órával a kezdés előtt adják a résztvevők tudtára, hogy hol indul a buli, így Flaxley lakói sem tudtak erről hamarabb.

A fesztiválon ugyanúgy karszalagot kell viselni, mint a többi fesztiválon, azonban itt azt jelölik, hogy szexuálisan melyik csoporthoz tartoznak a résztvevők, illetve a sátrakban sem az alvás a leggyakoribb. A dress code-ot már valószínűleg kitaláltad: ádám- illetve évakosztüm.

Idén több, mint ötszáz lelkes résztvevő élvezte egymás társaságát a bulin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.