5 jel, amely szerint még nem vagy túl az exeden

Forrás: Thinkstock -
szenvedés szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy hetet szakítottatok. Vagy egy hónapja. A lényeg az, hogy vége van egy mérgező kapcsolatnak. Ha az öt tipp valamelyike is igaz rád, az azt jelenti, hogy még nem engedted el, sőt szenvedsz.

1. Csak Ő!

Sokat beszélsz róla. Túl sokat. Bárkivel találkozol vagy beszélsz, mindig őt hozod fel példának pozitív és negatív érvelésekben egyaránt.

2. Non-stop kontroll

Naponta ellenőrzöd, hogy ki lájkolta őt a közösségi profiljain, lett-e újabb ismerőse, kitől kapott e-mail-t és nem hagy nyugodni, hogy ki az a fruska, aki beteggelte őt az új képén. Persze nincs baj az egészséges kíváncsisággal, de amikor ezt óránként teszed meg, az már rögeszmére utalhat.

Forrás: Thinkstock

3. Nélküle nem ugyanaz

Abbahagyod az összes olyan tevékenységet, amit korábban együtt csináltatok. Nem csak hogy a nemi életedet jegeled, de nem mész le a közös edzőtermetekbe és sikítófrászt kapsz, ha egy étteremben az étlapon szembe jön veled a kedvenc kajája.

4. Már csak egy plüssöd maradt tőle

Mindennap megnézed a közös képeiteket, meghallgatod a kedvenc számaitokat és bőszen sírsz a tőle kapott plüss figurádnak.

5. Menten elájulsz

Ha bármilyen új infót hallasz vagy látsz róla, netán megpillantod őt valahol, eleinte csak a gyomrod szorul el, majd az ájulás kerülget. Attól függ, mi történik.

Egy kapcsolat kezdete és vége

Férfi és nő kapcsolata – megunhatatlan téma. Ennek a videónak a két főszereplője azt mutatja be, hogyan változik egy-egy reakció, mondat vagy gondolat még a szerelem hajnalán, majd később a szétválás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.