Ne pisilj az ülőkére, ne nevess, ha valaki pukizik! - Ezek a női vécék íratlan szabályai

Forrás: YouTube -
mosdó nők vécé szabályok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női mosdó egy titkos szentély, ahová férfiak sosem léphetnek be, így azt sem tudhatják meg, mi is zajlik arrafelé. A hölgyek azonban tisztában vannak vele, mit illik, és mit nem ezen a helyen. 

Azt már tudjuk, milyen sunyi dolgokat követnek el a nők a konditeremben, amikről mélyen hallgatnak. Most eláruljuk a női vécék íratlan szabályait.

1. Soha ne pisild körbe az ülőkét! Iszonyatos érzés azt látni, hogy valaki balerinaként pörögve pisilte össze a vécét, amire rá szeretne ülni az ember. Ha összepisiled, töröld le!

Forrás: YouTube

2. Ha valakinek elcsúszott a ruhája, a fogán van a rúzsa, vécépapír van a cipője sarkán, szólj neki! Ez a kötelező női összetartás. De most tényleg, te örülnél, ha egy randin elmész a mosdóba, és nem szólna senki, hogy rúzsos a fogad, vagy hogy kajafolt van az ingeden?

3. Mindig segítsd ki azt, aki tampont kér tőled. Ugyanez vonatkozik a szomszéd fülkében ülő lányra, aki észreveszi, hogy elfogyott a papír.

Így kakilj udvariasan a pasidnál!

Nem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni!

4. Ha elfogy a vécépapír a fülkédben, figyelmeztesd az utánad érkezőt!

5. Ha valaki pukizik, legyél jó fej és ne nevess. Tök ciki neki már így is.

6. Ha több szabad fülke van, akkor lehetőleg ne a foglalt mellé menj be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.