Szerelmes fotót posztoltak az X-Faktor sztárjai

Forrás: Facebook/Spoon -
csók X-Faktor Jakab-Péter Izabella szerelem Spoon Marci Balaton RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakab-Péter Izabella és a Spoon együttes Marcija romantikáztak egyet a Balaton parton és megmutatták, milyen egy hamisítatlan cuppanós sztárpuszi.

Úgy tűnik, a Spoon együttes tagjai a szerelem tengerében úsznak. Nemrég Peti párja, Tóth Andi posztolt csókos fotót, most pedig Marci osztotta meg, hogyan csattan a puszi szerelme, Bella arcán.

Forrás: Facebook/Spoon

„Nyári gyerekek a Balaton parton" – írta viccesen a fotó mellé marci.

Forró csókban forrt össze szerelmével Tóth Andihttp://www.life.hu/intim/20150706-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-forro-csokot-valtott-szerelmevel-a-spoon-egyuttes.htmlAz X-Faktor győztes énekesnője és párja Peti között dúl a szerelem, ezt pedig egy csókos fotóval bizonyították. Az egyik kommentelő azonban furcsa megjegyzést tett párra.IntimEurópa egyik legszebb partján romantikázott Fluor Tomihttp://www.life.hu/intim/20150702-fluor-tomi-rapper-enekes-a-wellhello-frontembere-sziciliaban-romantikazott.htmlA Wellhello frontembere kedvesével a mesés Szicíliában pihente ki az elmúlt évet. Láthatóan dúl a szerelem a fiatalok között.Intim--Fluor Tomi lubickol a szerelembenhttp://www.life.hu/intim/20150629-fluor-tomi-rapper-enekes-lubickol-a-szerelemben-modell-baratnojeval-lottival.htmlCuki összebújós fotót posztolt a rapper, aki éppen barátnőjével, Lottival romantikázik Londonban.Intim--"Ha hazáig követsz egy lovat, akkor meglátod, hogy a szülei is lovak voltak"http://www.life.hu/intim/20150705-pilat-gabor-ha-hazaig-kovetsz-egy-lovat-akkor-meglatod-hogy-a-szulei-is-lovak-voltak.htmlIgazán jó halászlevet a halászcsárdában kapsz, igazán rossz szendvicset pedig az utasellátó lepukkant büféjében. Megporóbálkozhatsz egy hangzatos elnevezésű steakkel a középszerű kisvendéglőben, de nagy valószínűséggel csalódni fogsz. Én legalábbis a legtöbbször így jártam. Azt rendeld inkább egy steakhouse-ban.IntimThinkstockSzakított az Operettszínház álompárja?http://www.life.hu/intim/20150708-az-operettszinhaz-alomparja-marmarosi-tunde-es-kocsis-denes.htmlVéget ért az Operettszínház két sztárjának, Mármarosi Tündének és Kocsis Dénesnek a kapcsolata - legalábbis a most felröppent híresztelések szerint. Intim--Meztelen hátsóval hajókázott Justin Bieberhttp://www.life.hu/intim/20150707-justin-bieber-meztelen-fenekkel-hajokazott-bora-boran-a-nyaralasan.htmlGyönyörű hegyek, szikrázó napsütés, hullámzó tenger és Justin Bieber pucér hátsója - valahogy így telik a nyaralása Bora Borán a tinisztárnak.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.