Mélyponton Ada kapcsolata - Nem távszerelemre vágyik

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada -
távkapcsolat Szelfi (tévéműsor) szerelem Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada az RTLII ma esti Szelfijében búcsúzik Mátétól, akinél a hétvégéjét töltötte. Ám mielőtt hazautazna Budapestre, arról beszél a fiatal orvosnak, hogy a távkapcsolat számára értelmetlennek tűnik.

„Nyilván vannak mélypontjaim, amikor elbizonytalanodom” – kezdi monológját Ada. „Tudom, hogy mit akarok, és mire vágyom. Az pedig nem feltétlenül egy távkapcsolat. Ugyanakkor meg azt is tudom, ha nem egy ilyen szituációban lennék, akkor meg azért menekülnék” – teszi hozzá kifejtve azt is, hogy nem biztos benne, hogy ettől függetlenül egy budapesti srácra fel lenne készülve.

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada

„Igazából nem tudom, hogy jó ötlet volt-e felhozni Máténak a dilemmáimat pont úton a reptérre" – meséli később kamerájának. „Biztos, hogy az időzítésem nem volt jó, bár az sem biztos, hogy el kellett volna mondanom, hogy mit érzek ezzel az egésszel kapcsolatban. De alapvetően azt gondolom, hogy jobb őszintének lenni, mint magamat emészteni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.