"Ilyen kövéren, hogy fogott ki egy ennyire jó csajt?" Kommentcunamit indított az ártatlan fotó!

Forrás: Facebook/ Christopher Reed -
betegség ártatlanság főnyeremény komment szelfi ítélkezés kommentelők szerelem vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szokásos, vicces szelfinek készült a kép, ami valahogyan kikerült a Reddit nevű közösségi weboldalra. Amit ott a fiatal pár kapott az ismeretlen kommentelőktől – az a rosszondulatú ítélkezés mintapéldája.

A 21 éves Ashley Stevens és vele egyidős barátja, Christopher Reed egy esküvőn készítettek viccesnek szánt szelfit, ahol a lány nagyon örül, a srác pedig furcsa fejet vág mellette. Az ismerősöknek nagyon tetszett a fotó, de miután kikerült a kép a Redditre, kő kövön nem maradt.

A viccesnek szánt szelfi Forrás: Facebook/ Christopher Reed

A kommentelők azt találgatták, hogy a fiúnak van-e valami betegsége, esetleg Down-szindrómás-e. A másik kedvenc témájuk a fiú súlya volt. „Vedd el mielőbb, még egy ilyen csajt biztosan nem kapsz meg” – írták többen. „Szerencsés, hogy kifogott egy ilyen jó kis ribit” – osztották meg a véleményvezérek mélyenszántó gondolataikat.

Ahogy a fiúnak sincs semmi baja, úgy barátnője sem véletlenül van vele már két és fél éve: nagyon szeretik egymást. A lány nem is gondolkodott sokat, minden sértődöttség nélkül válaszolt a kommentelőknek.

A szerelmesek Forrás: Facebook/ Christopher Reed

„Christopherrel megnyertem a főnyereményt. Lehet, hogy nincsenek kőkemény hasizmai, amilyeneket a világ szerint a lányok látni akarnak a fiúkon, de most komolyan, számít ez, amikor úgy érzed, megtaláltad, akivel le akarod élni az életed? Érzékeny, türelmes, apró jelekkel hozza tudtomra mindig, hogy szeret, ő a legjobb barátom. Azért szeret, amilyen vagyok és én is azért szeretem, amilyen ő. Megértő, szeretettel teli és vicces, ez pedig nagyon ritka manapság. Isten látta, mire vágyik a szívem és megáldott Christopherrel.”

A fiú a People magazinnak elmondta, hogy nem okozott kárt a kapcsolatukban ez a kis incidens: „Csak nevettünk, amikor láttuk az üzeneteket. Mi tudjuk, kik vagyunk és miért vagyunk együtt.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.