Jegygyűrűvel az ujján díjátadózott Ben Affleck

Forrás: AFP/Kevin Winter -
jegygyűrű házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válás ide vagy oda, Jennifer Garner exférje továbbra is viseli a gyűrűjét.

Már legutóbb is feltűnt a Life.hu-nak, hogy Ben Affleck még mindig hordja a gyűrűt, amellyel annak idején Jennifer Garnerrel kötött esküvőjét pecsételte meg. Azóta azonban eltelt 10 év, bejelentették, hogy elválnak, a Batman sztárja azonban a jelek szerint nehezen tudja túltenni magát a szakításon.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Ben Affleck a szerda esti ESPY díjátadóján tette tiszteletét, az itt készült képeken pedig jól látszik, hogy a sztár még mindig nem vette le azt a bizonyos gyűrűt. Vajon meddig hagyja még magán? És mit akar ezzel üzenni?

Ben Affleck romokban - Ennyire megviseli a válás?http://www.life.hu/intim/20150709-ben-affleck-szineszt-megviseli-a-valas-jennifer-garnertol.htmlKócosan, kimerülten és megviselten kapták lencsevégre a Holtodiglan és a Batman sztárját.Intim--BulvárRap Hegyi Rolival: „Gáspár Evelin gyűrűje vajon kitől lehetett?"http://www.life.hu/sztarok/20150616-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-berki-krisztian-cserpes-laura-hujber-feri-gaspar-evelin-damu.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + SztárokOrigoElköltözik családjától Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20150626-ben-affleck-megsem-koltozik-el-jennifer-garnertol-es-csaladjatol.htmlA minap költöztető autók jelentek meg Jennifer Garner és Ben Affleck otthona előtt. Vajon tényleg a szakítás szélén áll Hollywood kedvenc házaspárja?Család--Elkelt Iggy Azalea: nézd meg a millió dolláros eljegyzési gyűrűt!http://www.life.hu/intim/20150602-iggy-azalea-rappert-eljegyezte-baratja-nick-young-kosarlabda-jatekos-egy-hatalmas-gyemantkovel.htmlHatározott igent mondott a rapper kosárlabdázó szerelmének, Nick Youngnak és a hatalmas, 10 karátos gyémántkőnek.Intim--Meglepő párosok - Amikor még Matt Damon és Ben Affleck közösen fizették a rezsithttp://www.life.hu/otthon/20150529-hollywoodi-sztarok-akik-egykor-kozos-alberletben-laktak.htmlA hollywoodi sztárok élete nem volt mindig játék és mese - karrierjük hajnalán bizony ők is kuporgatták hó végén a garasokat. A spórolás érdekében pedig akkor még arra is hajlandóak voltak, hogy albérletbe költözve egy lakótárssal osszák meg a havi kiadások terheit. Lássuk hát azt az 5 meglepő párost, akik egykoron lakótársként ugyanabban az otthonban hajtották álomra a fejüket.OtthonAFPIlyen még nem volt! Meleg párral népszerűsíti gyűrűjét a világhírű ékszermárkahttp://www.life.hu/trend/20150113-meleg-parok-szerepelnek-a-tiffany-co-ekszermarka-legujabb-kampanyaban.htmlMérföldkőhöz érkezett a legendás Tiffany & Co. ékszermárka, amely legújabb kampányának arcául két meleg férfit választott.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.