Ciara új klipjében megszabadul a ruháitól

szexi dal Ciara énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy új dallal rukkolt elő a napokban, melynek videoklipje igencsak szexire sikeredett.

Ciara, akinek tavaly született meg az első gyermeke, bomba formában forgatta le legújabb dalának, a "Dance LikeWe're Making Love", vagyis "Táncolj, mintha szeretkeznénk" videoklipjét, melyben még a ruhái is lekerültek. Az énekesnő nem szégyenlősködött, és a látottak alapján ez teljesen érthető, hiszen bárki megirigyelhetné tőle az alakját.

Meztelenül fotózták a gyönyörű Salma Hayekethttp://www.life.hu/intim/20150717-igy-fest-a-48-eves-salma-hayek-meztelenul.htmlHollywood egyik legszebb, és legvonzóbb színésznőjeként tartják számon a mai napig az amerikai színésznőt, Salma Hayeket. Intim--Intim fotót poszolt Zoe Saldana - édesen csókolja férjét a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20150715-zoe-saldana-es-ferje-kozott-dul-a-szerelem.htmlAz amerikai színésznő igazán bensőséges képet posztolt a hivatalos Facebook oldalára, ahol férfjével váltott egy gyors csókot.IntimOrigo5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben Affleck a válása utánhttp://www.life.hu/intim/20150717-ben-affelck-ezekkel-a-csajokkal-vigasztalodhatna-jennifer-garnerrel-valo-valasa-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak?IntimAFPEzért hazudik a férfi, ezért sír a nő - Így dobjuk oda az érveinkethttp://www.life.hu/intim/20140408-deaki-timea-a-life-hu-parterapeutaja-segit-eligazodni-a-felrelepesek-a-hutlenseg-a-megcsalas.htmlNaphosszat elemezhetnénk a hűtlenség okait, a félrelépések miértjeit, egyértelmű recept, ellenszer azonban továbbra sincs rá. Sorozatunk, amelyben végigvettük, hogyan nyomulnak más nők a pasijainkra, mit gondolnak a megcsalásról a férfiak, és miért is jövünk össze valakivel, akiről tudjuk, hogy kapcsolatban él, igyekszik kapaszkodót nyújtani ezen a bizonytalan terepen. Most a Life.hu párterapeutája teszi fel a témára a koronát érveivel és véleményével.IntimThinkstock4 év után szakított párjával Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/intim/20150718-szakitott-parjaval-karpati-rebeka-a-joban-rosszban-gyonyoru-sztarja.htmlVéget ért Kárpáti Rebeka és párja kapcsolata. A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese és Kazarján Deniel, az Appril Project táncosa 4 évig voltak együtt. Intim--"Engedek az erőszaknak és megerősítem, a hír igaz" - Szabó Zsófinak új párja vanhttp://www.life.hu/intim/20150718-szabo-zsofinak-uj-parja-van-egy-lovas-fiu.htmlA legtöbb idejét manapság a lovardában tölti Szabó Zsófi, és azt állítja, egy kicsit sem zavarja, hogy a közeljövőben nem lesz műsora az RTL Klubon. Ráadásul: szerelmes. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.