Végre kiderült az eredmény! Dobogós lett a magyar lány a punciszépségversenyen

Forrás: Thinkstock -
szépségverseny punci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két magyar lány is az öt legszebb punci tulajdonosai között tudhatja magát az első nemzetközi szépségversenyen. 

Mint korábban beszámoltunk róla, egy szexjátékokat gyártó cég 5000 dollárt, azaz másfél millió forintot ajánlott a legszebb punci birtokosának.

Több magyar szépség is megmutatta a csúnyáját az online versenyen, és közülük hárman bekerültek a top10-be. A feladatuk mindössze annyi volt, hogy lefényképezzék az említett testrészt, és várják, hogy az internetezők pontozzák.

Forrás: Thinkstock

Végre lezárult a verseny, és bár sajnos a magyar lány lecsúszott a dobogó legfelső fokáról, azért a harmadik és negyedik helyet sikerült megszerezni Anitának és Eszternek, a két húszéves magyar indulónak.

A győztes egy brit hölgy lett, ezúton is gratulálunk neki.

18 év az nem semmi! Évfordulót ünnepel az RTL sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150715-volgyesi-gabinak-es-ferjenek-evforduloja-van.htmlVölgyesi Gabi és párja, Ádám évfordulója közeledik a Szelfiben. Bár Ádám épp kórházban lábadozik orrsövényműtéte miatt, Gabi már a meglepetésen gondolkodik.IntimOrigoIlyen egy igazi Potter-popsi! Daniel Radcliffe-é lett az év fenekehttp://www.life.hu/intim/20150715-daniel-radcliffe-e-lett-az-ev-feneke.html2015-ben is megválasztották Angliában az év fenekét. A győztes örömében megígérte, többet villantja majd meg ezután. Intim--18 év az nem semmi! Évfordulót ünnepel az RTL sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150715-volgyesi-gabinak-es-ferjenek-evforduloja-van.htmlVölgyesi Gabi és párja, Ádám évfordulója közeledik a Szelfiben. Bár Ádám épp kórházban lábadozik orrsövényműtéte miatt, Gabi már a meglepetésen gondolkodik.IntimOrigoCaitlyn Jenner transznemű nővel randizikhttp://www.life.hu/intim/20150709-caitlyn-jenner-es-candis-cayne-lehet-hogy-egy-par.htmlA Mirror információi szerint nem csak barinők, hanem szeretők is Caitlyn Jenner és Candis Cayne. IntimNorthfotoCsodáld meg a világ legnagyobb mellű fehérneműmodelljéthttp://www.life.hu/intim/20150708-abigail-ratchford-a-vilag-legnagyobb-mellu-modellje.htmlA hatalmas keblű Abigail Ratchford képei forróbbak, mint a nyári időjárás. IntimOrigoHa senki nem lát, hívlak majd - Vajon te vagy a tartalékos csaj? http://www.life.hu/intim/20150629-te-vagy-a-tartalekos-csaj.htmlVajon miért nincs közös képetek? Nappal miért nem ér rá? És ha látják, hogy beszéltetek, miért mondja, hogy téves szám? Ezekre a kérdésekre nem csak a Wellhello zenekar dala tud választ adni, hanem te is magadnak, a ráeszmélés pillanatában. Mert ha végre leesik, és képes leszel beismerni magadnak, hogy te vagy a tartalékos csaj, akkor bizony utólag már minden világos lesz. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.