Rihanna átlátszó selyempizsamában járkált az utcán

melltartó pizsama New York Rihanna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő nem mindennapi szerelésben indult el hazafelé. 

Selyempizsamában, tűsarkúban és egy itallal a kezében mutatkozott az utcán Rihanna a minap New Yorkban. Az énekesnő péntek este hagyta el a stúdiót nem mindennapi szettjében, ami kicsit többet is mutatott a kelleténél. Több bámészkodó is lefotózta őt, sokan értetlenül álltak a bizarr ruhaválasztáshoz. A popsztár még a melltartóját is megmutatta, amin viszont tökéletesen átlátszott a mellbimbója is, így egy szava nem lehetett annak, aki villantáson akarta kapni Rihannát - írja a Daily Mail.

Kattints ide a képek megtekintéséhez!

Forrás: AFP/Valery Hache
5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben Affleck a válása utánhttp://www.life.hu/intim/20150717-ben-affelck-ezekkel-a-csajokkal-vigasztalodhatna-jennifer-garnerrel-valo-valasa-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak?IntimAFPJennifer Aniston cáfolja, hogy megcsalta volna Brad Pittethttp://www.life.hu/intim/20150719-jennifer-aniston-megsem-csalta-meg-brad-pittet.htmlA héten bombaként robbant hír; Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy Jóbarátok-béli kollégájával a házassága alatt.Intim--Ciara új klipjében megszabadul a ruháitólhttp://www.life.hu/intim/20150719-ciara-uj-klipje-eszveszejtoen-szexi.htmlAz énekesnő egy új dallal rukkolt elő a napokban, melynek videoklipje igencsak szexire sikeredett.IntimOrigoBalesete óta nullahuszonnégyben szexelne az amerikai nőhttp://www.life.hu/intim/20150718-gy-amerikai-nonel-joleen-baughmannal-nem-vart-kovetkezmenyei-lettek-egy-autobalesetnek-folyton.htmlEgy amerikai nőnél, Joleen Baughmannál nem várt következményei lettek egy autóbalesetnek. Bár teljesen felépült, libidója hatalmas lett, magyarul, folyton csak szexelne. IntimOrigoAzt beszélik: Vilmos megcsalta Katalinthttp://www.life.hu/intim/20150718-vilmos-megcsalta-katalint-bizonyos-lapok-szerint-gemma-mullennel.htmlSzinte nincs is olyan hét, hogy ne röppenne fel valami elképesztő pletyka a királyi családról. Már itt is legújabb... Intim--Ez annyira cuki! Közös tetkót csináltatott menyasszonyával az RTL Klub sztárja: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150718-solti-adam-a-baratok-kozt-sztarja-kozos-tetovalast-csinaltatott-menyasszonyaval.htmlSolti Ádám, akiről legutóbb kiderült, hogy fejlődési rendellenességgel jött a világra, nagyon édes dolgot tett.IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.