10 jel, amely szerint a pasiknak is fáj a szakítás

Forrás: Youtube -
férfi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, hogy a férfiak és a nők fordítva élik meg a szakítást. A gyengébbik nem először szomorkodik, majd tombol, és aztán továbblép. A férfiak először buliznak, majd idővel rájönnek, mit veszítettek. Erről az utóbbi állapotról gyűjtött össze a Life.hu tíz jellegzetes dolgot.

1. Sírás a zuhany alatt. Akárcsak a filmekben: a főhős tenyerét a falnak támasztva előredől, vagy a zuhanyzó sarkában nasizás közben gubbasztva engedi, hogy a forró víz végigcsurogjon a testén egy-két könnycsepp kíséretében.

Forrás: Youtube

2. Barátok a kocsmából. Ha a technológia nem elég gyors, lemegy a legközelebbi kocsmába, és szomorú történetét megosztva új cimborákra lel, akik pár olcsó pia elfogyasztása után biztosan neki adnak majd igazat.

3. Állandó nosztalgia. Régi Instagram- és Facebook-fotókat nézeget, elolvassa az akkori hozzászólásokat, majd trollságokat ír alá, hogy leplezni próbálja csalódottságát.

4. Elengedésből elégtelen. Kétségbeesetten keresi az akkordokat, próbálgatja a dallamokat ahhoz a dalhoz, amit neked szán kibékülés gyanánt.

5. Szoftvert frissít. Robot módjára kitörli az agyából az összes emléket, érzést, gondolatot, és onnantól kezdve nem hajlandó beszélni róluk. De előbb megesküszik, hogy őt soha senki nem fogja ismét lelkileg taccsra vágni.

6. A család az első. Hirtelen fontos lesz neki a családja, többet keresi a tesóját, akivel amúgy macska-egér harcot vív, csak hogy ne kelljen az exére gondolnia.

7. Vademberré válik. Feszültséglevezetésként az edzőteremben a legnagyobb súlyokat emelgeti, miközben nagyokat fújtat, cicceg, majd a súlyzót a földhöz vágva ordít, akárcsak Hulk.

Forrás: Youtube

8. Bokszzsáknak néz mindent. Mindenből kiveri a szuszt: legyen az fal, párna vagy bokszzsák.

9. Óvodás posztok. „A szerelem egy hatalmas hazugság, hiszen mindannyian egyedül halunk meg. Előbb-utóbb mindenkivel ez lesz.” Ehhez hasonló idézetek árasztják el a közösségi oldalát.

10. Csendes szenvedés. Napi programja, hogy legalább kétszer meghallgatja Máté Péter- Egyszer véget ér című számát, és egymagában, lehajtott fejjel sétál az utcán – legfőképp esőben.

4 dolog, amivel még inkább taccsra teheted magad egy szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20150715-szakitas-boldogtalansag-tippek.htmlSzerelem, szakítás, vége. Egy pillanat alatt eltűnhet a boldogság az életedből. Vigyázz, hogy mit teszel utána, különben még inkább belecsúszhatsz a mocsárba! IntimThinkstockCharlize Theron borzalmasan fest szakítása ótahttp://www.life.hu/intim/20150710-charlize-theron-szinesznot-a-sean-penn-szinesszel-tortent-szakitasa-utan-eloszor-fotoztak-le.htmlSean Pennel való szakítása óta először kapták lencsevégre a szőke színésznőt.Intim--Kiderült, hogy Andy Vajna volt-e az oka a magyar sztárpár szakításánakhttp://www.life.hu/intim/20150525-nem-andy-vajna-miatt-szakitott-bochkor-gabor-es-dobo-kata.htmlBochkor Gábor elmesélte Friderikusznak, hogy is történt az a bizonyos szakítás Dobó Katával. Kiderült, Andy Vajna volt-e az oka, hogy különváltak. IntimOrigoNicole Scherzinger tudja, hogy szedd össze magad szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20150527-nicole-scherzinger-modszere-hogy-hogyan-tedd-tul-magad-a-szakitason.htmlHa a dögös énekesnőre hallgatsz, nem hagyod, hogy padlóra küldjön egy rosszul végződött szerelem.Intim--Lewis Hamiltont megihlette a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150403-lewis-hamilton-szerelmes-dalt-irt-egykori-kedvesenek-nicole-scherzingernek.htmlA Forma 1-es pilóta nagy meglepetést okozott: legutóbbi interjújában elmesélte, hogy szerelmes dalt írt egykori kedvesének.Intim--Őszintén beszélt a Brad Pitt-tel való szakításáról Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/intim/20150105-jennifer-aniston-oszinten-beszelt-a-brad-pitt-tel-valo-valasarol.htmlImmár 10 éve, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt 5 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják – a CBS News szerint azonban úgy tűnik, nem bírja magát túltenni a dolgon. A színésznő őszintén vallott a szakításról.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.